• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

@MałaMi81 a lekarz już ci wyznaczył termin potencjalnego porodu? Jakoś inaczej to wyliczył przy tym, że jest to transfer zarodka? :)

@mariposa_ ty transfer 2 czerwca, a kiedy klinika zaleciła betę? Planujesz wcześniej testować?
Pewnie tak jak ostatnio skoro podawałam sobie Ovitrelle - 10 dni po transferze. Ale zamierzam już sikać 8 DPT (o ile wytrzymam) i wtedy jak coś beta.
A Tobie już coś mówili kiedy?

reklama
@MałaMi81 a lekarz już ci wyznaczył termin potencjalnego porodu? Jakoś inaczej to wyliczył przy tym, że jest to transfer zarodka? :)
Powiedzial tylko, że ładna ciąża, 6 tydzień. Nie wiem jak oni to liczą. 🤷🏼‍♀️ O terminie nic nie powiedział. Sama wyliczyłam, że wypada ok 21 stycznia. Z tego co dziewczyny piszą, to lekarze dają jakieś wskazówki, czy skierowania, np na USG piersi, etc. Mój lekarz nie należy do rozmownych. Biorąc pod uwagę, że to moja pierwsza ciąża, będę musiała sama wszystkiego się dowiadywać. 🤷🏼‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry