• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Lekarz powiedział, żeby dochodzić do siebie, brać dalej estrofem i przyjść jak wyzdrowieje do końca, a że mamy sztuczny cykl to możemy transfer spokojnie ustalić i odbędzie się w tym cyklu. Dodał też, że czasem nawet oni dają antybiotyk i to wpływa pozytywnie na zagnieżdżenie.

Wstawiam wykres statystyki jak ma się liczba donoszonych ciąż do wysokości bety w 9 DPT
14561.png

Dodatkowo ostatnio znalazłam taką stronę, na której wpisuje się przykładowo betę z 6 DPT i 8 DPT i strona podaje jaki jest przyrost i szanse na prawidłową ciąże. Dodatkowo wskazuje nam na wykresie czy jesteśmy poniżej czy powyżej trendu.

Czesc dziewczyny. Czy mogłabym do was dołączyć?
Jestem po 9tym kriotransferze bladtki 5aa. Dziś jest 10dpt. Zrobilam betę dziś bo stwierdziłam ze bedzie 0 i przynajmniej odstawie zastrzyki. wynik mnie bardzo zaskoczył. Po tylu latach w końcu jest dodatni. Wynosi 31.2
Czy to jest dobry wyniki? Google pisze ze jak na 10dpt to trochę niski. Boję sie cieszyc

Czesc dziewczyny. Czy mogłabym do was dołączyć?
Jestem po 9tym kriotransferze bladtki 5aa. Dziś jest 10dpt. Zrobilam betę dziś bo stwierdziłam ze bedzie 0 i przynajmniej odstawie zastrzyki. wynik mnie bardzo zaskoczył. Po tylu latach w końcu jest dodatni. Wynosi 31.2
Czy to jest dobry wyniki? Google pisze ze jak na 10dpt to trochę niski. Boję sie cieszyc
Jeżeli przyrost będzie prawidłowy, to nie ma czym się przejmować. Ciąża nie zna matematyki 😊 A kropek najwidoczniej się zagnieździł, tylko musisz czekać na rozwój sytuacji. Gratulacje i trzymam kciuki 🤞🏻🍀

reklama
Lekarz powiedział, żeby dochodzić do siebie, brać dalej estrofem i przyjść jak wyzdrowieje do końca, a że mamy sztuczny cykl to możemy transfer spokojnie ustalić i odbędzie się w tym cyklu. Dodał też, że czasem nawet oni dają antybiotyk i to wpływa pozytywnie na zagnieżdżenie.
Super że udało ci się skontaktować i świetne wieści. Wychowuje się na spokojnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry