WhisperedHope
Zaangażowana w BB
Trzymam kciukiCzekanie jest najgorsze. Ja jeszcze weekend do transferu a potem 10 dni żeby wiedzieć na czym stoję czy się udało to będzie się służyć niemiłosiernie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciukiCzekanie jest najgorsze. Ja jeszcze weekend do transferu a potem 10 dni żeby wiedzieć na czym stoję czy się udało to będzie się służyć niemiłosiernie...
Dziękuję. Mój mąż jest optymistą " co może się nie udać?" A ja mam już kłąb myśli " a co jeśli..."Trzymam kciukizgadzam się, że czekanie najgorsze. In vitro uczy cierpliwości…
Gdyby kto moze szukal odpowiedzi jak ja, to 2 dni pozniej beta byla 3.3.Czesc, wczoraj robilam bete 8 dni po transferze zarodka 2CB, wyniosla 7.6.. Czy u ktorej z Was byly takie niskie wyniki a sie udalo? W poprzednim transferze ( 3 lata temu) moja beta 7dni po wynosila 40....
Jeżeli przyrost będzie prawidłowy, to nie ma czym się przejmować. Ciąża nie zna matematykiCzesc dziewczyny. Czy mogłabym do was dołączyć?
Jestem po 9tym kriotransferze bladtki 5aa. Dziś jest 10dpt. Zrobilam betę dziś bo stwierdziłam ze bedzie 0 i przynajmniej odstawie zastrzyki. wynik mnie bardzo zaskoczył. Po tylu latach w końcu jest dodatni. Wynosi 31.2
Czy to jest dobry wyniki? Google pisze ze jak na 10dpt to trochę niski. Boję sie cieszyc
Super że udało ci się skontaktować i świetne wieści. Wychowuje się na spokojnieLekarz powiedział, żeby dochodzić do siebie, brać dalej estrofem i przyjść jak wyzdrowieje do końca, a że mamy sztuczny cykl to możemy transfer spokojnie ustalić i odbędzie się w tym cyklu. Dodał też, że czasem nawet oni dają antybiotyk i to wpływa pozytywnie na zagnieżdżenie.