• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Transferowany był jeden.

To mój pierwszy transfer i prawdopodobnie pierwsza ciąża. Pisze „prawdopodobnie”, bo lekarz, znając historię moich bolesnych miesiączek, powiedział że mogłam mieć już przynajmniej kilka poronień, o których nie wiedziałam. 😳

btw. staraj się nie stresować i myśl pozytywnie… będzie dobrze! 🥰
Och, rozumiem... Na pewno teraz wszystko obędzie ok, zobacz jak to pięknie rośnie :) we wtorek dzień matki, myślę że to będzie znak i Twój ważny dzień :D ❤️

reklama
U mnie tylko i wyłącznie siostra 😆 Ale ja generalnie nie lubię się zwierzać, poza tym, dla wielu ludzi INF i ciąża w wieku 45, to mocno kontrowersyjny temat.
To prawda, choć z mojej perspektywy przecież gdyby kobiety miały możliwość zachodzić w ciążę wczesniej- czy tak jak my gdybyśmy nie miały pod górę, czy gdyby szybciej znajdowały odpowiedniego partnera to myślę że tych ciąż takich późnych (ja przed 40 jestem) byłoby mniej, więc zawsze mnie wkurza to ocenianie po wieku... 🙄

To prawda, choć z mojej perspektywy przecież gdyby kobiety miały możliwość zachodzić w ciążę wczesniej- czy tak jak my gdybyśmy nie miały pod górę, czy gdyby szybciej znajdowały odpowiedniego partnera to myślę że tych ciąż takich późnych (ja przed 40 jestem) byłoby mniej, więc zawsze mnie wkurza to ocenianie po wieku... 🙄
Dokładnie tak jak piszesz! Ja mam świadomość, że zapewne może nie „w twarz”, ale za plecami posypie się fala krytyki, ale mam to gdzieś… nikt do końca nie wie z jakimi problemami borykałam się przez większość życia. 🙄

Ostatnia edycja:
Dokładnie to aj jak piszesz! Ja mam świadomość, że zapewne może nie „w twarz”, ale za plecami posypie się fala krytyki, ale mam to gdzieś… nikt do końca nie wie z jakimi problemami borykałam się przez większość życia. 🙄
I absolutnie nikt za ciebie twojego życia nie przeżyje, więc też jestem za tym żeby robić zgodnie ze sobą a nie co ludzie powiedzą.

Dziewczyny, a czy któraś miała może bakterie w moczu po nieudanym transferze? Ostatnie badania kontrolne bardzo mnie zaskoczyły i zestresowały…
Bo planowałam transfer kolejny w tym cyklu, a nie wiem co się dzieje… w próbce widziałam też jeszcze resztki utrogestanu… a od wczoraj wieczorem plamienie się zaczęło 🫣

Czesc, wczoraj robilam bete 8 dni po transferze zarodka 2CB, wyniosla 7.6.. Czy u ktorej z Was byly takie niskie wyniki a sie udalo? W poprzednim transferze ( 3 lata temu) moja beta 7dni po wynosila 40....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry