• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny, a czy któraś miała może bakterie w moczu po nieudanym transferze? Ostatnie badania kontrolne bardzo mnie zaskoczyły i zestresowały…
Bo planowałam transfer kolejny w tym cyklu, a nie wiem co się dzieje… w próbce widziałam też jeszcze resztki utrogestanu… a od wczoraj wieczorem plamienie się zaczęło 🫣
A co to za bakterie? Może próbka była wiesz, "zanieczyszczona".

reklama
Czy ktoś miał transfer po cyklu sztucznym w którym miał okres? I czy ten okres też tyle czasu trwał?... Jest skąpy ale "plamie" już tydzień 🙄 obawiam się że coś może być tam nie tak i siedzę jak na bombie do wizyty...

Czy ktoś miał transfer po cyklu sztucznym w którym miał okres? I czy ten okres też tyle czasu trwał?... Jest skąpy ale "plamie" już tydzień 🙄 obawiam się że coś może być tam nie tak i siedzę jak na bombie do wizyty...
Sprobuj moze skontaktować sie z lekarzem, moze cos poradzi. Słyszałam, ze u niektórych dziewczyn występuje plamienie, ale ja proponuję kontakt z lekarzem. Daj koniecznie znać, mam nadzieję że wszystko będzie ok i nie ma się czym martwić. ✊🏼🥰

Sprobuj moze skontaktować sie z lekarzem, moze cos poradzi. Słyszałam, ze u niektórych dziewczyn występuje plamienie, ale ja proponuję kontakt z lekarzem. Daj koniecznie znać, mam nadzieję że wszystko będzie ok i nie ma się czym martwić. ✊🏼🥰
Jutro mam wizytę więc zobaczy co i jak. Generalnie tak skąpych okresów a tak długich to chyba od podstawówki nie miałam hehehe.
Generalnie mam ostatnio bardzo duży kryzys rodzicielstwa...anto na pewno nie pomaga na "głowę".

U mnie w ostatnim cyklu po okresie (w cyklu sztucznym) miałam plamienie, a nawet krwawienie takie jak kolejny okres…Ogólnie ten transfer jako jedyny dał mi betę pozytywną na początku, ale musieliśmy wesprzeć trochę endometrium większymi dawkami leków. Tak czy siak warto skonsultować takie rzeczy z lekarzem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry