juleńka jeśli masz w miarę blisko do szpitala to nie dzwoń tylko się przejdź najlepiej z facetem, zróbcie troszkę dymu to od razu was inaczej potraktują, porobią badanka i będziesz wiedziała co i jak.. niestety służba zdrowia tak działa... ehhhh
reklama
no blisko..30 km ;] powiem wam, że szyjka skracala mi sie od 26 tc ale lekarka proponowala tylko lezenie z nogami do góry w razie bólu...nawet nie dociekała przyczyny, ani nie mowiła, żeby sie oszczędzać. jak to jest w końcu z tym obracaniem sie dzidzi? kiedy powinna to zrobić? jest to moja pierwsza ciąża i wielu rzeczy nie wiem
no blisko..30 km ;] powiem wam, że szyjka skracala mi sie od 26 tc ale lekarka proponowala tylko lezenie z nogami do góry w razie bólu...nawet nie dociekała przyczyny, ani nie mowiła, żeby sie oszczędzać. jak to jest w końcu z tym obracaniem sie dzidzi? kiedy powinna to zrobić? jest to moja pierwsza ciąża i wielu rzeczy nie wiem
no tak na moje oko, to Dzidzia powinna już być obrócona główką w dół i raczej tak już powinna zostać do końca.
Ale dziwne rzeczy też się zdarzają - jednej z lutówek, która rodziła bliźniaki w ostatniej chwili jedna mała ułożyła się poprzecznie i musieli jej zrobić cesarkę

juleńka wiesz co ja dokładnie nei wiem, mój urwis był ułożony główką w dół już w 7 miesiącu.....
ale położna mi mówiła o przypadkach kiedy kobitki przyjeżdżały na cc bo dzidzia była ułożona pośladkowo i przed przewiezieniem na sale dzidzia robiła myk i odbywał się poród sn
ale wiesz wyjątki........
myślę że trafiłaś na fatalnego lekarza kochana.....
jak się będziesz martwic to serio lepiej podjedź do szpitala
ale położna mi mówiła o przypadkach kiedy kobitki przyjeżdżały na cc bo dzidzia była ułożona pośladkowo i przed przewiezieniem na sale dzidzia robiła myk i odbywał się poród sn
ale wiesz wyjątki........
myślę że trafiłaś na fatalnego lekarza kochana.....
jak się będziesz martwic to serio lepiej podjedź do szpitala
Moja klucha juz w 32 tyg na USG była głową w dół.
A zaden szpital nie moze Ci odmówić przyjecia i badań.
I na ambulatoryjna dobe musza Cie przyjać bez zadnego ale.
Połozyc na patologii i wszystko sprawdzić, bo kazda Twoja obawa moze byc własciwa.
A zaden szpital nie moze Ci odmówić przyjecia i badań.
I na ambulatoryjna dobe musza Cie przyjać bez zadnego ale.
Połozyc na patologii i wszystko sprawdzić, bo kazda Twoja obawa moze byc własciwa.
hehe nie tylko ty... mam dokładnie jak ty... co prawda teraz mi urosły do D..... ale z tym stanikiem do karmienia to sama nie wiem jeden kupiłam w rozmiarze D ... stwierdziłam że jak coś to wyśle M po większyTo tylko ja mam takie małe cycki?:-(
Przed ciążą nosiłam B.
Teraz, na końcówce noszę C.
A karmniki kupiłam D.
Mam kompleksa cyckowego![]()
ja to się martwie co to będzie jak skończę karmic piersią... to po cyckach to śladu chyba nie będzie
z przodu plecy z tyłu plecy....

reklama
agapa
Fanka BB :)
Oj Czarodziejko ty jakiś czarów użyłaś że tak szybko urodziłaś. Ale mi się zrymowało. Tym bardziej gratuluję. Rzuć i na nas taki czar.
Podziel się: