reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Moja Mała dzisiaj wojuje cały dzień :-)
Rozpycha się, przekręca, kopie... Już mnie od tego pęcherz i żołądek bolą :zawstydzona/y:
Ale wolę tak, niż gdyby przestała się ruszać. Teraz przynajmniej wiem, że u niej wszystko gra :-D

A zgagę też czasami mam. Dzisiaj mi tak strasznie nie dokucza...
Ale czasem, to masakra :wściekła/y:

spokojnie ja pierwsze KTG miałam dopiero w tym tyg.... a to też tylko dla tego że na badaniach pani dr poczuła u mnie skurcz... którego ja nie czułam, a i miałam 3 st dojrzałości łożyska.. więc sprawdzali czy wszystko ok.... w poniedziałek mam kolejne..... ale jak nie ma potrzeby robic to po co?? to w cale takie miłe i przyjemne nie jest

moj się dzisiaj robak mało co rusza i tak od kilku dni... od czasu do czasu daje znak że jest wszystko w porządku.... a tak cisza..... tylko wszystko mnie już boli... ehhh
kalemeon1 mamy termin praktycznie taki sam....... ja to już bym chciała miec poród za sobą...

spokojnie ja pierwsze KTG miałam dopiero w tym tyg.... a to też tylko dla tego że na badaniach pani dr poczuła u mnie skurcz... którego ja nie czułam, a i miałam 3 st dojrzałości łożyska.. więc sprawdzali czy wszystko ok.... w poniedziałek mam kolejne..... ale jak nie ma potrzeby robic to po co?? to w cale takie miłe i przyjemne nie jest

Masz racje ;)
Później w głowie huczy.
A jak sie lezy na oddziale i przez 3 godz rano słychac tylko ktg to mozna zwariowac

ja mam wizytę w środę, też nie miałam ktg, bo akurat w gabinecie nie ma. bez problemu można się na takie udać do szpitala następnego dnia po terminie porodu (jeśli nie nadejdzie oczywiście hihi ). na pewno pojadę, ale mam nadzieję, że to jednak nastąpi przed 11 lutym:tak:

przyłączam się do narzekań, mam problemy z zasypianiem, ostatnio miałam najgorszą w historii moich ciąż zgagę, nie obyło się bez rennie. poza tym leciutko puchną mi stopy i wogóle czuję rano jakby nogi i stopy należały do kogoś innego. strasznie ciągnie mnie pod żebrami od tego brzucha. dzisiaj akurat troszkę strzyka w krzyżu. mięśnie ud też dają o sobie znać ....
i też mam ochotę już wypluć moją dzidzię :-D

reklama
info od Dusi08 sprzed 10 minut :-)

"Czesc dziewczyny! No pawimi miala racje :-) Paulinka jest juz z nami ale wiecej napisze jutro bo dopiero nie dawno wrucilismy do domu. Pozdrawiam Pa"

Do góry