reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no kochana moj mezul sie smieje ze wzielam sobie do serca diete na core i jem slodkie i wogole wszystko co sie rusza i nie rusza ha ha ha wazylam w grudniu 52 teraz 55 masakraaaa
jeszcze babysa nie mam a tu jak banka mydlana sie robie he he
staranka od poniedzialku zaczynam ostra para caly tydzien jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

a ja jadłam tez przed ciążą a teraz 5 kg w dół i dalej chudne ciekawe kiedy lekarz mnie opieprzy :-(

reklama
a ja jadłam tez przed ciążą a teraz 5 kg w dół i dalej chudne ciekawe kiedy lekarz mnie opieprzy :-(

Jak masz mdłości to normalne ja jak była z Bartkiem w ciązy to spadłam z 53 do 49 kg a tyć zaczełam dopiero po 5 mc .

SVENSONKA oj nie przesadzaj nie przytyłaś tak dużo ,a ważysz się rano czy wieczorem ,ja zawsze rano się waże przed jedzeniem bo potem to wiadomo że człowiek jest cięższy .No to trzymam za ciebie kciuki ,żeby te staranka okazały się owocne.

a dużo ogólnie przytyłas??bo tak z ciekawosci pytam bo moze bede miala tak samo

W 1 ciąży przytyłam 6 kg ale urodziłam 2 mc wcześniej A w drugiej przytyłam 8 a Bartek z 37 tyg.jest. A tak wogóle to szybko mi spadło bo jak się ważyłam wychodząc do domu po cc to miałam 2 kg na plusie, a brzucha prawie ja przed ciążą.

Jak masz mdłości to normalne ja jak była z Bartkiem w ciązy to spadłam z 53 do 49 kg a tyć zaczełam dopiero po 5 mc .

SVENSONKA oj nie przesadzaj nie przytyłaś tak dużo ,a ważysz się rano czy wieczorem ,ja zawsze rano się waże przed jedzeniem bo potem to wiadomo że człowiek jest cięższy .No to trzymam za ciebie kciuki ,żeby te staranka okazały się owocne.
a tam raz na tydzien kolezanko

o a to mój brzuch jakoś tak 2 mc po 2 porodzie

ac7eb217f135463b84c8d9a626d56e6c,5,19,0.jpg

b6a8520a6566a554f5e24a88881161b4,5,19,0.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki za walentynkowe testowanka...

bardzo dużo piszecie, musze sie w tym wszystkim odnaleźc, poczytać i mam nadzieję że sie wprawię :):tak::-D

Suzi1 może jeszcze sie uda :) ja przy pierwszej ciązy plamienia (oczywiscie lekkie i ciemnobrązowe) miałam do 3 miesiąca ciązy ... nadal trzymam kciuki :)

Svensonka
z ciuszkami miałam podobną historię, dałam cała paczkę kolezance z zaznaczeniem ze są do zwrotu natomiast ona po kilku miesiacacj sprzedała je na allegro i dziewczynom z jakiegos forum ;)...interesik był calkiem niezły bo ciuszki byly mało uzywane lub nowe :tak:;-);-)

Do góry