reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
aga, macy mnie tez już zaczyna ciagnąć do męza !! baaardzo chetnie bym się pokochała ale jak pomysle że miałam tam szyte i że tam coś wsadzić :szok: to się jakoś boje ! poczekam chyba do tych 6 tygodni, pójde do gina na kontrole i jak będzie wszystko pięknie to niech mnie małżon ponownie rozdziewiczy - mam nadzieję że za dużo nie zszyli hyhyhy :-D:-D:-D
ale nie powiem opór psychiczny jest....
mam nadzieję że nie będzie tak źle i że się dodatkowo nie znięchęcimy :)

Kurcze, a ja miałam 20 szwów i na samą myśl o serduszkowaniu mam wielkie opory, chociaż do męża bardzo mnie ciągnie. Myślę, że dopiero po 6 tygodniach zaczniemy próbować.
Co do ćwiczeń, to też podobno dopiero po 6 tygodniach można zacząć solidnie ćwiczyć.

Mnie do M nie ciągnie, a to dlatego, że się bardzo boję - mnie lekarka zszywała ponad godzinę, bo byłam tak rozerwana. Szwy już dawno się rozpuściły i nic nie boli, ale jakoś tak czuje lęk do wkładania :p
Od wczoraj robię brzuszki, zobaczymy jak długo.

A ja dzis poszlam na spacer. Musialam zmienic otoczenie, zeby nie zwariowac. Tylko co z tego, jak caly czas, zamiast myslec o czyms innym, to myslalam, czy Matteo placze i chce jesc, czy spi:cool2: Ale jak wrocilam zastalam spokoj i cisze w domu. A z okazji mojego spaceru, odwazylam sie wyjac moje jeansy sprzed ciazy i weszlam w nie slicznie:tak:;-) jakies 2 kilogramki musze tylko zrzucic:cool2:

Ja powiem że mnie do M ciągnie(już nie mówie jak M do mnie hehe) no ale jak i u was ten strach(no ale co się dziwic co niedawno też rodziłam)te szwy nie wiem ile zostało czy coś zostało z rozpuszczalnych bo te nierozpuszczalne mam już ściągniete:tak:no ale sam fakt że mnie tam szyto i kurcze powiem że jak tak patrze na to miejsce gdzie miałam te szwy nierozpuszczalne az cirki przechodza i nie wiem te 6 tyg.bite będe czekać...:cool:

My dzisiaj z Zuzią pierwszy raz do ludzi wyszliśmy :-):-D niby tylko do dziadków,ale zawsze to coś.. humor 100razy lepszy !!! nawet się pomalowałam,uczesałam..i obie się wystroiłyśmy :-D polecam,polecam :-)

a jeśli chodzi o solarium to ja się wybieram jak tylko krwawić przestanę :tak:
raz poszłam w ostatni dzień okresu to dosłownie płynęło ze mnie jak już wyszłam z kabiny.. i mi się te "kolorowe dni" przedłużyły o tydzień :no: więc teraz wolę nie ryzykować.

oo jak ja lubie czytac takei rzeczy "mozna isc na solarium" grrrrr-krwawic przestane i polece odrazu;-) a wlasnie dziewczyny czy wy dalej krwawicie?ja juz 4 tyg po porodzie i dalej cos tam mi leci...

a i my wczoraj bylysmy w pierwszych gosciach...pojechalismy na obiad do mojej mamy,nakrmialam siebie,szkrabka i pojechalam z mam na zakupy,kupilam kilka bluzek "do karmienia " oczwiscie i odrazu lepiej mi sie zrobilo;-)

reklama
Do góry