reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Pomogłyście mi z tymi pampersami. Kupię dwie paczki 1, i jedną paczkę 2. Kupię różne firmy, żeby mieć porównanie. Będą to: pampersy, happy bella i chyba rossmanowe.

reklama
Witajcie:)Czytam Was i marcóweczki ,bo mam termin na pograniczu:)Mój Miłoszek(4l) miał uczulenie na pieluszki Huggies. Na inne nie, a kupowaliśmy różne ,wiadomo jak z promocji.Z Lidla te czeskie i z Biedronki Dada:)Z Belli Happy są fajne i dodatkowo do opakowań wkładają woreczki na zużyte pieluchy. Nie pachną one jak Paklanki ale zawsze coś:)A i w Rossmannie kupywałam i w Intrmarche jakieś...Ważne,żeby były przewiewne, nie ceratkowe z zewnątrz.Mam wizytę w środę u mojego gin ,może w końcu dowiem się czy syn czy córcia:)Za oknem okropna śnieżyca...Druga moja ciąża i druga taka zima ,akurat w tym czasie:(

Ostatnia edycja:
Ja planuję kupić 1 dużą paczkę Huggisowych jedynek a potem już te z Biedronki :tak:

Ja tam nie mam żadnego doświadczenia z pieluszkami, ale moje dwie kuzynki urodziły 4.12 i 7.12 córeczki i korzystały z pieluszek biedronkowych Przetestowały i obie stwierdziły, że nigdy więcej :tak:
Zawartość przeciekała na plecki (nawet siuśki) Także przewijanie, od razu mycie po łopatki i przebieranie :no:

Pieluchy biedronkowe przetestowałam, Nadia używała je jakieś 1,5 roku i innych nie chcemy, jak dla mnie są rewelacyjne nic nie przeciekało, ładnie się dopasowywały i trzymały. Ale używałam rozmiar 3 zobaczymy jak te jedynki sie sprawdzą. Inni uwielbiaja pieluchy z Lidla a ja ich nie trawię więc wszystko kwestia gustu. Tak samo nie cierpię pampersów i belli za to huggiesy są dla mnie rewelacyjne tak jak te biedronkowe.

Zawartość przeciekała na plecki (nawet siuśki) Także przewijanie, od razu mycie po łopatki i przebieranie :no:

Dużo Mam na poczatku za luźno zapina pieluchy, te z biedronki mają bardzo elastyczne pasy po bokach i trzeba je dość mocno dopasować bo się potem poluzowują :tak: kwestia wprawy.;-) Ja przetestowałam już chyba wszystkie dostępne pieluszki :-p
Ale zobaczymy jak się będą sprawować te jedynki z Biedry :-)

A sobie dziś w H&M kupiłam jeansy ciążowe, rurki.
149zł kosztowały, czyli 5 makijaży studniówkowych:-D
Miałam dziś malowane popołudnie, więc jeansy wyszły za darmo;-)
Za tydzień i za dwa tygodnie kolejne szkoły mają studniówki to może makijażami na szafę dla Lenki zarobię:-D

ja chyba dokupie ciuszki na 50... bo w sumie zaczelam kupowac od rozmiaru 56 a teraz jak mi sie dzidzia malutka urodzi to bede mniejsze potrzebowala, a nie mam zamiaru kogos wysylac po porodzie zeby mi cos tam kupil...ktoras kupowala ciuszki na 50?

reklama
Do góry