reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-D
Wczoraj mieliśmy dziadków jako gości, a dziś czas na dzieci – czyli imprezę czas zacząć.
Martynka miewa się lepiej i zostaje ze mną w domu. Chłopaki na pewno sobie poradzą.;-)

Mysza – byłaś u lekarza z tym uczuleniem? Teraz gdy są takie mrozy i w domu suche powietrze, to może od tego ma tak suchą skórę…?:confused:
A ja ze swojej strony Mikołaj ma uczulenie - nie wiadomo na co :-( sucha skóra na maksa :-( Więc szukamy przyczyny
Ania 31, cloe – rzeczywiście dzieci potrafią bardzo umęczyć gdy się nudzą, strasznie.
Ania31 pisze:
Teraz jeszcze cała 4 mam przez cały dzień w omu u nas w szkole ferie zimowe i ja dostaje:wściekła/y: jakieś zajecia twórcze musze wymyślac moim dzieciom bo sfiksuje do końca ferii:baffled:
dawna cloe pisze:
Już któryś dzień siedzę z dziewczynami w domu i chyba oszaleję:szok:Przeziębione są więc siedzimy w domu a nudzą się :surprised:co chwilę trzeba im czas urozmaicać:baffled: Już nie mam siły ,dosłownie
Zytka - ale wykrakałaś... masz jakieś zdolności przewidywania ?:-D:-D:-D
Zytka pisze:
Melduję się i ja. Marcyśka w kąpieli to ja mam chwilę dla siebie. Już tak dawno nie zaglądałam,że aż mi wstyd:-( Ale widzę,że póki co żadnych wieści od Patrysi, może Nikolka jutro postanowi się urodzić-obchodziłaby urodzinki razem z braciszkiem,a Patrysia miałaby mniej kłopotu z urządzaniem imprezek :-D
Syneczki2, Zytka, Ania31 – dziękuję za miłe słowa i życzonka!:-)

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie Dziewczynki,
pozdrawiam Was wszystkie, a zwłaszcza te, które mnie pamiętają,
odkąd urodziłam Hanię 6 lutego 2008 praktycznie tu nie pisałam, ale zaglądam często.
Moja córcia w sobotę skończy 2 latka.

anna ajra i patrysia Gratuluję Wam serdecznie, że ponownie zostałyście Mami, mnie to czeka już 5 kwietnia w poniedziałek wielkanocny (ale mam wielką nadzieję, że wyrobię się przed świętami) :-) czekamy na Tymoteuszka :tak::happy2::happy2::happy2:

przy okazji mam do Was pytanie, czy szczepiłyście swoje dwulatki na meningokoki i pneumokoki
ja przy okazji bilansu dwulatka myślałam o meningo
jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Dziewczyny, dotarliśmy szczęśliwie do moich rodziców:-). Najgorzej zasypne drogi były przez pierwsze 80 km, dalej jechało nam się całkiem sprawnie:tak:.
Dziękuję kochane za życzonka dla Piotrusia:-). Chłopaki wczoraj dostali wymarzone prezenty, babcia zorganizowała cudny torcik w kształcie autka, którego chłopaki niestety nie chcieli spróbować za to nam smakował bardzo:tak::-p.

Ania ajra - bardzo się cieszę, że Martynka zdrowsza, nie zastanawiaj się i nie obwiniaj o przyczynę przeziębienia. Najważniejsze, że już jest ok. Fajnie, że możesz liczyć na pomoc teścia, Michałek pewnie też, podobnie jak moi chłopcy, uwielbia przebywać z dziadziusiem.
Zytka - zostaję tylko ja z chłopakami, Paweł wraca do Poznania. Do końca szkolenia czyli prawie do listopada raczej nie mamy co liczyć na to by mógł wziąć urlop:-(.
Patrysia - Ty kobieto jednak jesteś niesamowita, podziwiam Cię od początku naszej forumowej znajomości i tak się zastanawiam czym Ty nas jeszcze zaskoczysz?:-D
Syneczki - widziałam Twoich chłopaków na nk, super przystojniaki!:tak:
Kwiatuszek- to będziecie mieć parkę, fajnie, moje gratulacje!:-)
Moi chłopcy są zaszczepieni zarówno na meningo jak i na pneumokoki. Ostatnio w necie czytałam tyle sprzecznych informacji na temat szczepień, że mam niezły mętlik w głowie. Najgorsze jest to, że co lekarz to inna teoria...

Pozdrawiam cieplutko

na sam poczatek bo tak glupio zaczelam poprzedniego posta
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantow:-D:-D:-D

Zytko

heh no tak, ale ten pobyt w szpitalu mnie tak zdolowal tym ze siedzialam tam bez moich bliskich ... dobrze zrobilo mi przyjscie gosci :tak::-)

kwiatuszek.pregnet
dziekuje, teraz Twoja kolej :-D

Gosia78
milo mi ze tak myslisz :-);-) hmmm czym jeszcze zaskocze ?? nie mam pojecia :-p

przyszlirodzice a dowiadywalas sie czy to szczepionki bez rtęci?
tyle sie odtatnio naczytalam ze mam stracha
jaka masz nazwe szczepionki na meningo? poszukalabym skladu
Therminosal w skaldzie to rtęc

Moc radości i uścisków dla
dzisiejszego solenizanta Jasia!:-D
Gosiu, dużo zdrowia, szczęcia i uśmiechu dla małego
i wszystkiego najlepszego!:-D

reklama
Do góry