reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Aguś ja nie testuje :tak: ja poprostu będę czekać aż @ nie przyjdzie :-)
Nie testuje już 2 cykl i lepiej się czuje psychicznie :tak::tak:te emocje a pozniej dól to było okropne

Rozumiem no jeżeli lepiej się czujesz psychicznie to pewnie :)
no oby wstęciucha nie przylazła już na dłuuugieee 9 miesięcy ;-)

reklama
zabka nie ogladaj ja tez tak robilam i zle sie czulam potem ble wiec jedz slodkie pij kawke czy co tam lubisz i imprezuj z mezulem nie wspominaj dzialajjjjjjjjjjjjjjjjjj
przypadkeim znalazlam te plyty i chcialam zobaczyc cio na nich jest bo niepodpisane ale ja w tym cyklu na luzie podchodze od wczoraj co 2 dni starnka ale dla przyjemnosci hihihii juz tak nieprzezywam jak w zeszlym cyklu

Zdecydowanie lepiej wiesz test to rozczarowanie - już to przerabiałam i nie chcę więcej. A jak @ przyjdzie to dalej będziemy działać nie poddamy się :tak::tak:

Domyślam się kochana jak wtedy bardzo boli :-(
Także faktycznie czekaj lub nie na @ tak jak pisałam wcześniej aby wstręciucha nie przylazła na dłuuugieee 9 miesięcy,tego Ci życzę Tośka :tak::happy2:

reklama
tylko to zazwyczaj do facetow pisane
to przesadza wlasciwie o wszystkim.Wagi maja krotka pamiec i wzrok, dwie lewe rece tepy sluch i dowcip ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku.nie maja szczescia do pieniedzy powodzenia w milosci rozumu i zdrowia

Do góry