• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

kilolek głos oddany
a więc u nas już na szczęście po ty zamieszaniu związanym z chrzcinami :))
mała była grzeczna. Jak ksiądz jej oblewał głowę wodą to się śmiała i zaczęła gaworzyć (pewnie się modliła) a później słodko zasnęła :))
Trochę zmęczona była gośćmi i tym że było bardzo gorąco w domu dlatego że tyle ludzi, a ona woli chłodek. Usnęła dopiero o 22,30 i spała do 9 z jedną przerwą na jedzenie :))

Sliczne zdjecia :)

reklama
no niektore zaprawione listopadowki zaczynaja sie starac o malenstwa natepne :happy:
ktore to takie odwazne?:-D

Ja wczoraj zaliczyłam kolejny egzamin i w sobote ostatni i sesja z głowy:tak::tak: uff,,,
M został cały dzień z małym, załatwił lekarza, posprzatał w mieszkaniu, w kuchni piekł się pasztet, na stole pieczone mięso:-p:-p jak mu się tak podoba siedzenie w domku to ja sie zamienie:tak::tak: jestem z niego bardzo dumna.
Mały wypił wczoraj wszystkie zapasy z zamrażalnika;-) i pierwszy raz przespał całą noc -od 20 do 6 rano:tak::tak:

Witam,
chciałam zasięgnąć informacji od mam z Krakowa, które rodziły w krakowskich szpitalach.
Będę wdzięczna za odpowiedz, gdzie jakie warunki, jacy lekarze,położne itd.. :)

Madziek te godziny posiłków ja jej narzucam, ale w nocy nie karmię, bo to nie mialo sensu-ona chciałą spac a ja ja na siłę budziłam a ona i tak zjadła 40 ml i spała jak zabita-nie dalo się dac jej więcej mleka.
Więc karmię o 20 00 a potem dopiero o 4 00.
Ewidentnie jej to pasuje, bo nie budzi się.

Co do śpiochów w dzień to dam taką radę.
Moja Malwina jeśli nie śpi w dzień między posiłkami minimum 1,5 godziny to gdy ma jeść momentalnie przysypia i guzik je.
Dlatego po kazdym jedzeniu staram się żeby zasnęła na te 1,5 godziny- zazwyczaj nie ma z tym problemu.
Np teraz leżała po jedzeniu na macie i zasnęła- nakryłam ją kocykiem i niech śpi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry