passingby
Fanka BB :)
Czyli rozumiem ze takie opóźnienia to swego rodzaju norma..?![]()
Po prostu cie pocieszam :-):-):-):-):-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli rozumiem ze takie opóźnienia to swego rodzaju norma..?![]()
hahahahhahaha - dobra jesteś...Po prostu cie pocieszam :-):-):-):-):-)

dziewczyny ja w ogole sadze ze ten caly porod to pikus w porownaniu z cala praca po z maluszkiem:-)
Poprosze o głosiki, bardzo, bardzo prosze, bo strasznie bym chciała wygrć taka chustę![]()
![]()
![]()
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
mozna glosować raz dziennie i nie trzeba się logowa. Będę baaaaardzo wdzięczna![]()
![]()
też prawda.mojemu wczoraj coś odbiło i jak się obudził o7 rano tak zasnął o 19:30 dopiero, w ciągu dnia spał około godzinki.Myślałąm że zdechnę.Płakanie, marudzenie, śmianie, bawienie, przewijanie....nic a nic nie chciał pospać.Jadłam dopiero o 15...
Coś mi się obiło o uszy że pierwsze 3 miesiące są najabrdziej wyczerpujące..nie wydaję mi się...
Kasia sorki że mnie nie było wczoraj na czacie ale padłam jak mucha:-(mam nadzieje ze pogaduchy się udały ;-)

Passi ale masz fajne misie przy suwaczku!
Witajcie po ogromnej przerwie! Podziwiam Was, że macie czas na forum. Ja zupełnie nie mam czasu , a jak juz mam chwilkę to jestem tak zmęczona, że nie daję rady siedzieć.
Cały dzień jestem sama z Gabrysią. Mało śpi i jest rozpieszczona na maksa. Cały czas na rękach. Poza tym jestem uwięziona przy niej, bo nie chce wogóle butelki. W maju chcę wrócić do pracy, ale nie wiem jak to z nią będzie.
Kilolek głos oddany :-)
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.