• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

no i ja tez, ciekawe kto oddaje te sto glosow dziennie, moze maja jakies programy specjalne bo to chyba nie mozliwe

pewnie robią to co moja byla asystentka - dw lata temu, kiedy odeszla a macierzynski zaczela do wszystkich wysylac sms i wiadomosci na gg zeby glosowac na zdjecia jej syna - klienci do mnie wydzwaniali co maja zrobic, nie chcieli byc niemili :) bo do nich tez wysylala :-):-):-):-) choc byli lekko zdzwieni, musialam do niej dzwonic i ja opeird... na macierzynskim ale na glupote nic sie nie poradzi :)

reklama
kilolek mój głos tez już masz!!!! super zdjęcie....

kilolek ja też zagłosowałam :-)

i ja:-):-):-):-) a zdjęcie super!!!!

no i ja tez, ciekawe kto oddaje te sto glosow dziennie, moze maja jakies programy specjalne bo to chyba nie mozliwe
dziękuję bardzo :-)

Pewnie wklejają gdzie się da i proszą o glosy, no ale wiadomo, ze nikt nie głosuje codziennie, no chyba, ze się go nęka :-)

Wszystkiego najlepszego dla ignasia!
U nas sie obchodzi i urodziny i imieniny. Fjanie, bo to zawsze dodatkowa okazja do świętowania no i do prezentów!!!!

Poprosze o głosiki, bardzo, bardzo prosze, bo strasznie bym chciała wygrć taka chustę
xx_sorki.gif
xx_sorki.gif
xx_sorki.gif

Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
mozna glosować raz dziennie i nie trzeba się logowa. Będę baaaaardzo wdzięczna
xx_sorki.gif
xx_sorki.gif
Głos oddany :) Mam chustę z LennyLamb :-)

KAMCIA podziwiam i 3mam kciuki:-):-):-):-)
Jak tak dalej pójdzie to mnie tez będziecie "podziwiały"... :shocked2::sorry2:
Czy zdażyło wam sie kolejnego okresu nie dostać w terminie...?
Całe życie miałam regularnie co 28dni (pomijajac sytuacje podróżowania na dalekie odległości...) no i teraz juz 3dni mi się spóźnia...!!! WIem ze to niewiele no ale dla mnie to nowość...
Uważaliśmy bardzo, nawet gumka poszła w ruch, no ale wiadomo czasami nawet w przedbiegach całej akcji można zajść w ciązę(...)
Powiem wam że mam stracha - nie dlatego ze ewentualnie w ciąży mogę być ale że tak szybko.... cholera jasna... przecież cc miałam i zylaki mialam zrobic...
Stara a głupia.. :dry:

Całe życie miałam regularnie co 28dni (pomijajac sytuacje podróżowania na dalekie odległości...) no i teraz juz 3dni mi się spóźnia...!!! WIem ze to niewiele no ale dla mnie to nowość...
Uważaliśmy bardzo, nawet gumka poszła w ruch, no ale wiadomo czasami nawet w przedbiegach całej akcji można zajść w ciązę(...)
Powiem wam że mam stracha - nie dlatego ze ewentualnie w ciąży mogę być ale że tak szybko.... cholera jasna... przecież cc miałam i zylaki mialam zrobic...

:-):-):-)
Po ciazy moze tak byc, zanim sie ureguluje troche czasu minie. No chyba ze juz fasolka :-p

no to juz wiesz jak sie koncza przesiadowki z ukochanym do 3 nad ranem przy winie :-p

Mary - mnie tez si espozia, juz 5 dnien a wierz mi na slowo ze nie ma mozliwosci zebym byla w ciazy. Do tej pory tez mialam super regularnie co 28 dni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry