reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Andziula- Ja mam takie krzesełko jak Beakta i jestem bardzo zadowolona[ mam je jeszcze po córci] Polecam !!!

Przypomne sie z moim blizniakiem

wózek duo stadium, kolor jak na zdjęciu, stan- bardzo dobry[ wózek stoi w pralni już drugi miesiac] cena 90 euro.

2e1cc3r.jpg

reklama
ja mam ten lidlowy i fakt-zaklocenia sa ale slychac mala.Zaklocen chyba nie da sie uniknac w dzisiejszych czasach..;-)Ja nie mam alarmu w domu bo to mega zaklocenie:no:
Jesli jestescie zainteresowane tylko elektroniczna niana ale nie video to ja wam moge polecic Anglecare ta z wkladem pod materac. Uzywam ja od 1.5 roku i zadnych zaklocen nigdy nie mialam.:tak:

Jesli jestescie zainteresowane tylko elektroniczna niana ale nie video to ja wam moge polecic Anglecare ta z wkladem pod materac. Uzywam ja od 1.5 roku i zadnych zaklocen nigdy nie mialam.:tak:
No wlasnie zwykla mamy a chcialabym teraz video...;-)
Ada od kilku dni nie spi juz w lozeczku ze szczebelkami i uskutecznia wieczorne wedrowki robiac mi przy okazji "porzadek" w szafkach i szufladach:baffled:

witajcie mamusie.
w zamian za pampesiki lub mleko zamienie ciuszki dla damy 6-9 miesiecy.ciuszki takich fim jak next zara adams ale jest takze troche z pennego mozliwosc zobaczenia hehe i przymiarki w limerick.pozdawiam.i jeszcze pytanko czy wiecie gdzie mozna kupic posciel do basketu?pozdrawiam

A ja ponawiam ogłoszenie mam do sprzedania

gondole do wózka x-lander kolor granat

oraz

gitare elektroakustyczną epifone

zainteresowanych prosze o inf na priv ( mieszkam w Co Wexford)

Koszyk z stojakiem różowo biały 30€ ;-)Ciuszki dla dziewczynki od 0-5 miesięcy markowe i nie markowe dwa duże wory 70€ :tak: Oraz rurki do paldachimu i rogala dużego do karmienia za 15€;-)

reklama
witam,
a ja poszukuje dość nietypowej rzeczy telefonu:szok: chciałam zrobić mężowi prezent na urodziny i nie wyszło:zawstydzona/y::-(, dokładnie poszukuje Nokii N95
Hej Wasienka123 ja mam do sprzedania Nokie N95 od teścia. Nosi normalne ślady użytkowania i działa bardzo dobrze. Teściu napalił się na inny telefon, dlatego teraz ten leży i czeka na nowego właściciela. Teściu chciałby za nią 100e. Zdjęcia mogę powysyłać jak naładuje baterie

!!!!!!Jak na razie sprzedaż telefonu jest zawieszona, ponieważ jest na "testingu" :D

Ostatnia edycja:
Do góry