reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hmm...dziwne. Może podejrzewa że masz skurcze i dlatego zabronił.Z ciekawości zapytam jutro koleżankę,jest ginekologiem i dowiem się.Tak naprawdę w szkole rodzenia to nie ma żadnych męczących ćwiczeń,machanie nogami, turlanie się na piłce. Może na jogę mogłabyś chodzić. Obiecuję zapytać.A w którym jestes tyg?

reklama
Termin mam na 7.06.2010wiec ok 23 tyg ja od listopada nie trenuje juz wogóle bo nie miałam ani weny,ani siły,pozatym nie wolno w ciąży jeździc konno,a ja w pażdzierniku jechałam jeszcze zawody ale musiałam skonczyc sezon...problemy z twardawą macicą pojawiły się ok14 tyg tak mam w karcie ciązy...w 18 wpis ze jest dość miękka ...:confused:

Termin mam na 7.06.2010wiec ok 23 tyg ja od listopada nie trenuje juz wogóle bo nie miałam ani weny,ani siły,pozatym nie wolno w ciąży jeździc konno,a ja w pażdzierniku jechałam jeszcze zawody ale musiałam skonczyc sezon...problemy z twardawą macicą pojawiły się ok14 tyg tak mam w karcie ciązy...w 18 wpis ze jest dość miękka ...:confused:

Ok. Dowiem się jutro i Ci napiszę. Jeśli chodzi o jazdę konna to jestem pewna że odpada ale co do innych ćwiczeń to się dowiem.

No proszę jakie pogaduchy nocną porą :-D Jest szansa, że będę mieć kompana (albo kompanki) na ploteczki późną nocą (dla mnie wcale nie tak późną)

a ta cytrynka nie wypaczy wyniku? pielęgniarki pozwalają ją dodawać?jeśli z cytrynką to nie byłoby tak źle:happy2::happy2::happy2:

wczoraj jeszcze o to pytałam moją ginkę i mówiła że można:tak:cytryna wyniku nie zmienia:no:

krakowianka moje kciuki juz zaciśnięte:tak:

kreatorka też słyszałam że najdokładniejsze są ciśnieniomierze zegarowe, tylko nie wiem czy będę potrafiła go obsłużyć...

Załączniki

• good-luck-5.gif
    good-luck-5.gif
    105,7 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny!!!

TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA KRAKOWIANKE, KTÓRA WŁAŚNIE TERAZ MA BADANIA!!!!! OBY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE!!!!

no i oczywiście za resztę dziewczyn, które maja dziś wizyty też!!!!:-):-)

Ja już po śniadanku z całą rodziną, zaraz się zbieramy najpierw do kina a potem na najlepszy film z życia każdej matki-USG 3D w roli głównej mój dzidziuś:-):-):-)

Do góry