hej
Adka Ta twoja malutka baba będzie miała na imię Amelka widzę

Ja dla córuni tez takie imię mam ,o ile ona będzie

Ale ja będę miała niespodziankę ,bo nie wiem co siedzi u mnie w brzuszku heh

Od jakich Cię wyzywał?On ma chyba co jakis czas odchyły Kurde współczuje ,ze musiałas lezec w szpitalu:-(Duzo zdrówka życzę

A ja dzisiejszej nocy spac nie mogłam

przez dawce ,bo najpierw dzowinił nr zastrzezony ,sobie mysle moze to ktos znajomych ,a tu dzwonie na pocztę a tam głos tego jebniętego dziada ,potem napisał sms ,ze wie ze nie odbiore ,ale zebym napisała sms jak się czuje hehe dobre ja nic nie odpisałam wogóle ,nie odbieram bo mam go gdzies Gdzie on był skurw,,,,,,jak ja go potrzebowałam Jak dzidzie traciłam jak nie miałam na leki ,na wyparwkę dla dziecka:-(Po usłyszeniu jego głosu ,się poryczałam bo ja nie chce z nim miec niec wspólnego ,bo skrzywdził mnie i dzieci

Po pół roku się odzywac ,kiedy ja juz przywykłam do bycia samej ,i niech się lepiej nie pokazuje u mnie w domu bo go czeka łomot

A jego rodzinka mnie nie nawidzi ,schęcią by mnie zakopali .Dzis tez dzwoinił 5 raz ,ja udaje ze nic nie słysze Ja się boję odebrac ,bo to jest fałszywiec ,dzis mówi tak jutro inaczej Jak blizej urodzenia ,i płacenia alimentów to szanowy dawca przypomniał sobie mnie A zastanawia mnie jedno skąd ma mój nowy num ???I chyba wiem od kogo ,ale tej osobie powyrywam kudły jak będę miała pewnosc

Zasiłek mam przyznany ,tylko na 3 miesiące bądz na 5 po 150 zł niecałe ,mam nadzieje ,ze na jakis czas straczy dla dziecka jak się urodzi ,te najpotrzrebniejsze rzeczy:-(
ps moze dawca znowu przyjedzie z tatą aby załagodzis sprawe tak jak przed śluebm tez z tatą mnie zucał heheh Moim zdaniem takie sprawy załatwia się w oczy bo ja z jego tatą nie miałam życ hehe

ps niech ktos mi powie ile zaswiadczen o dochodach wyjąc z urzędu?jedno do zasiłku rodzinnego ?do becikowego drugie?czy starczy jedno?
Mam słaby internet cał czas mi zabierają ,jeszcze tydz i się z wami muszę pozegnac ,brak wogóle neta :-(