reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochane ja juz po...
Mam 5 pecholi z czego2do zapłodnienia:tak:Jeden 22mm a drugi 18 lub 17:tak:Endo 8mm lub 9:baffled:Cos mi sie mieszaja te cyferki.
Przed spaniem mam zrobic jeszcze sikacza, jak bedą II krechy to do dzieła a jak nie to jutro tesik...

reklama
Kochane ja juz po...
Mam 5 pecholi z czego2do zapłodnienia:tak:Jeden 22mm a drugi 18 lub 17:tak:Endo 8mm lub 9:baffled:Cos mi sie mieszaja te cyferki.
Przed spaniem mam zrobic jeszcze sikacza, jak bedą II krechy to do dzieła a jak nie to jutro tesik...
Bomba!!! To teraz nic tylko dzialac:tak:

witam
robin tak mi przykro kochana:-(ale napewno kiedys sie uda :tak:bedzie dobrze:blink:
a u mnie nie wiem czy bede testowac 14 bo juz mam brzuch jak balonik wiec pewnie nici z tego wszystkiego....ale moze @ da mi szanse:blink:

a wpiszcie mnie na ta liste bo nie wiem jak..
1 cykl i 14 lutego testowanko planuje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie przejmuj sie tak bardzo tymi testami tylko serdu****! Na 28 dni sa wykresy z negatywnymi testemi owu, ale pozytywnymi ciazowymi...Mi tez nie wychodza:no:
A kolezanka w jednym czasie zrobila dwa rozne i jeden wyszedl negatywny a drugi pozytywny:tak:

Do góry