reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

mam05- wieczorkiem mial goraczke, w nocy sie czesto budzil z wrzaskiem ale juz gorączki nie mial, wiec moze to jednak zeby:confused: dzis narazie bez goraczki ale troche marudny :sorry2: ja w zasadzie nie wiem jak to jest z tym ząbkowaniem bo Natalki ząbkowania wogóle nie odczułam :blink:

kochana a co ty myslałas ze wszytskie dzieci przechodza zabki tak samo nie nie nie :no::no::no::no: nie ma tak łatwo choci i tak masz super bo Dominki grzeczniutki jest jak nie wiem moja w jego wieku juz 1 kielocha miala sprawdz paluszkiem czy cos tam sie nie wykluwa:tak::tak::tak::tak:

a tak poza tym witam wszystkich

reklama
witam wieczorową porą :)
dziękuje za informacje, w zasadzie najbardziej bede poszukiwać uzywanego wózka zatem zajrze pod wskazane adresy co do ciuszków to moja kuzynka sporo naprawde fajnych rzeczy kupiła dla synka w lumpeksie na dąbrowskiego nad rossmannem, zatem można i tam sie rozejrzeć. Miłej nocy

jeżeli byłabys ewentualnie zainteresowana X-Landerem na 3 kołkach - gondola + spacerówka + fotelik maxi cosi to ja będe sprzedawała, ja uzywam od października, a kupiony jako używany ( ciemny granat z zieloną/żółtą ( zależy kto ogląda) wstawka - sprzedaje bo mam za wąskie drzwi do windy ........ a 6 piętro....... :tak::-D:tak:

a wogole to pozdrawiam serdecznie wszystkie , a szczególnie nowe mamusie :tak::-D:tak:

Gosia wszystkiego najlepszego dla Emilki na 3 latka:-):-) oby zdrowo rosła i była pełna uśmiechu :-)

dzis tłusty czwartek czas na pączusie hihihi

hej dziewczyny
Jarzębinko dziękuje za ofertę, ale wczoraj moja kumpela powiedziała że dostanę w spadku po jej synku chicco 3w1 :-) wiec jestem super zadowolona, ale jeszcze raz dzięki.

Dołączam się do życzeń dla Emilki!! Wszystkie naj naj :-D

Witam nowe mamusie piszcie dziewczyny jeśli macie jakieś pytania bo ostatnio cisza na poznańskim forum ;-)

A teraz czas wstać i iść po pączka.:sorry:

A ja dzis poszlam na dół do sklepu po pączka do kawy i nie było ani jednego :-( mam nadzieje ze mi mąz wieczorem coś przyniesie :rofl2:

reklama
Do góry