reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Fajnie - u nas nie ma takich placykow dla psow, ale wszedzie sa zakazy:wściekła/y:
Koszy na kupy tez jest doslownie kilka w miesice... Ja sie staram zbierac (no chyba, ze nie mam przy sobie worka), ale pozniej mam dylemat, czy wyrzucic to do pojemnika na makulature, szklo czy plastik;-)
ja nie zbieram - przyznam szczerze :sorry:

reklama
oj to wesoło masz- ja jak byłam mała to jadłam ściany i musieli sztukować hehehe
oj jak ja bym chciała zeby mi taki mój :tak:brzdąc porobił pieczątki na ścianach:tak:

Wesoło jest to fakt.Już niedługo będziesz tez mieć takiego brzdąca życzę ci i wszystkim tego z całych sił bo to naprawdę cudowne jest!!!!!!!!!

Fajnie - u nas nie ma takich placykow dla psow, ale wszedzie sa zakazy:wściekła/y:
Koszy na kupy tez jest doslownie kilka w miesice... Ja sie staram zbierac (no chyba, ze nie mam przy sobie worka), ale pozniej mam dylemat, czy wyrzucic to do pojemnika na makulature, szklo czy plastik;-)

heheh no to dylaemat u mnie kolo mojego bloku jest jeden kosz na odchody psie ale my z reguly na polanki chodzimy

Wesoło jest to fakt.Już niedługo będziesz tez mieć takiego brzdąca życzę ci i wszystkim tego z całych sił bo to naprawdę cudowne jest!!!!!!!!!

:-):-):-):tak::tak::tak:

to ja znikam popracowac buzka i do juterka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wszystkie już poszły spać?to chyba i ja pójdę i będę wciąż myśleć tylko o jednym;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry