reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Mnie też podoba się TAKO JUMPER X. Cena przystępna, ale nie wiem, ile cm ma gondola w środku?? Czy któraś z Was mierzyła?? :-)

reklama
hej kobietki, dzisiaj z męzem pojezdzilismy troche po sklepach w celach obejrzenia wozkow. wiem wiem, ze troche za wczesnie, ale w zasadzie nudzilo sie nam, wiec sie wybralismy...
powiem wam szczerze, ze duzo wozkow, ktore wygladaja ciekawie w necie na zywo (moim zdaniem) to badziewie....
z pewnosci polecam wozki firmy musty czy mutsy(bedziecie wiedzialy o co chodzi), ich wykonanie w realu jest naprawde super i sa bardzo solidne, porzadne, natomiast cena:/ okolice 3 - 3500zl - na pewno nie na kazda kieszen
ciekawie i solidnie wygladaly tez wozki firmy z czetochowy - bebetto - cena okolice 1000zl
przed zakupem przez internet naprawde warto wybrac sie na "ogledziny" do sklepu:)

ja i tak wozek bede kupowała na samym koncu :tak: takze bede miała czas na zastanowienie sie.
Rozalka ja juz pokazywałam nawet widziałam wozek gdzie gondolka miała zaledwie 60 cm wiec 75 to juz roznica :)
dwie koleżanki bardzo sobie chwalą go i mówią, ze bez problemu dzieciaczek miesci sie w gondolce (jedna ma nawet dziecko 61 cm i bez problemu) a mysle, ze dzieciaczek w styczniu to juz bedzie ciekawy swiata i nie bedzie chcial jezdzic w gondolce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Diewczynki doradzcie mi.. jak wyperswadować mojemu M ze taki wózek (czy tez podobny - akurat taki znalazlam)
TRAPER GŁĘBOKI SPACERÓWKA GRATISY WYSYŁKA 0 Z (914854963) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest zbytnio funkcjonalny.. jemu sie podoba ze wyjmuje sie gondole (lekko usztywniana materiałową) i robi sie z wózka spacerówka.. nie ma w ogóle taki wózek skrętnych kol a jemu sie podoba.. wiec mu powiedziałam ze wózek kupie sobie ja a on niech napatrzy sie na ten w sklepie.. nie wyobrażam sobie wozka bez skrętnych kół a ten sie upar jak wól bo mu sie podoba..

Do góry