D
dziunka24.
Gość
Gaja mnie też wczesniej głaskałą, dopiero teraz stałą się taka... agresywnamoże to rozwojowa sprawa i Was też to czeka
![]()
To bede musiala sobie sprawic jakis pancerz ochronny z otworem na sam sutek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gaja mnie też wczesniej głaskałą, dopiero teraz stałą się taka... agresywnamoże to rozwojowa sprawa i Was też to czeka
![]()
Moja mnie glaszcze, zatacza takie kola otwarta dlonia od piersi, przez caly dekolt i znow do piersi. Czasem ciagnie jak szalona za stanik![]()
To nie stety ten rozwoj dotarl do mnieGaja mnie też wczesniej głaskałą, dopiero teraz stałą się taka... agresywnamoże to rozwojowa sprawa i Was też to czeka
![]()
a co to jest??dzisiaj była u mnie kuzynka która jest pielęgniarką środowiskowa (mamą 3 dzieci) i się mnie pytała czy i kiedy planuje coś wprowadzić. Bo ona mówi że już po 3 miesiącu mogłabym wyciskać sok z jabłek po pare kropel na łyżeczkę. I mówiła coś że się podaje cebionmulti po 1.ub 2 kroplach.
cebionmulti jest wskazany podczas przyjmowania witaminy D3, lena miała przyjmowac od 3 tygodnia, ale dostała uczulenie i nie podaję jej wogóle witaminy C. Z resztą podaje się do czasu kiedy dziecko nie jest dokarmiane sztucznie. Moja mała miała przepisane od 3 tyg. życia:
vigantol,
cebion
cebionmulti
a vit K nie miała????