reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersia

reklama
Moja mnie glaszcze, zatacza takie kola otwarta dlonia od piersi, przez caly dekolt i znow do piersi. Czasem ciagnie jak szalona za stanik :-D

hehe, u mnie to samo, drapie po cyckach i po dekolcie, glaszcze, szczypie, czasem prawie palce wbija, za bluzke i stanik ciaga jakby sie bawila: lapie, ciagnie i puszcza i tak w kolko:) a czasem tak smiesznie cala dlonia piers kilka razy naciska, jakby chciala sobie wycisnac do buzi:)

dzisiaj była u mnie kuzynka która jest pielęgniarką środowiskowa (mamą 3 dzieci) i się mnie pytała czy i kiedy planuje coś wprowadzić. Bo ona mówi że już po 3 miesiącu mogłabym wyciskać sok z jabłek po pare kropel na łyżeczkę. I mówiła coś że się podaje cebionmulti po 1.ub 2 kroplach.

Gaja mnie też wczesniej głaskałą, dopiero teraz stałą się taka... agresywna :-p może to rozwojowa sprawa i Was też to czeka :-p
To nie stety ten rozwoj dotarl do mnie :crazy:, bo jak nie obetne synkowi paznokci to wygladam jak po spodkaniu z kocorem, a nogami tak kopie ze sikam ze smiechu a wtedy sie na mnie obraza i wogole nie je, a jak chowam cyca to mu szybko przechodzi. Co za charakterek, nie stety po mamusi :-p, bo tata spokojny :-)

dzisiaj była u mnie kuzynka która jest pielęgniarką środowiskowa (mamą 3 dzieci) i się mnie pytała czy i kiedy planuje coś wprowadzić. Bo ona mówi że już po 3 miesiącu mogłabym wyciskać sok z jabłek po pare kropel na łyżeczkę. I mówiła coś że się podaje cebionmulti po 1.ub 2 kroplach.
a co to jest??:sorry:

cebionmulti jest wskazany podczas przyjmowania witaminy D3, lena miała przyjmowac od 3 tygodnia, ale dostała uczulenie i nie podaję jej wogóle witaminy C. Z resztą podaje się do czasu kiedy dziecko nie jest dokarmiane sztucznie. Moja mała miała przepisane od 3 tyg. życia:
vigantol,
cebion
cebionmulti

Ostatnia edycja:
cebionmulti jest wskazany podczas przyjmowania witaminy D3, lena miała przyjmowac od 3 tygodnia, ale dostała uczulenie i nie podaję jej wogóle witaminy C. Z resztą podaje się do czasu kiedy dziecko nie jest dokarmiane sztucznie. Moja mała miała przepisane od 3 tyg. życia:
vigantol,
cebion
cebionmulti

a vit K nie miała????

Moze wit K jest juz w cebion multi?? Bo to chyba poprostu zestaw witamin, dobrze mowie??
Ja nie daje zadnych witamin(oprucz oczywiscie D i K dawalam), jak widze ze maly "jakis taki niewyraźny":-D to daje kilka kropel Cebionu do herbatki.:tak:

reklama
Do góry