reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witajcie dziewczyny. gdzies przelotem doczytalam o pogrzebie Jagodki.. ten cmentarz jest blisko mnie, skoro jej mama wyraza zgode, pojde osobiscie porzegnac sie z nia. trafi do lepszego miejsca ,niz to nasze na ziemi. kochana,choc mnie nie poznasz, bede z Wami duchem i cialem.

reklama
witajcie dziewczyny. gdzies przelotem doczytalam o pogrzebie Jagodki.. ten cmentarz jest blisko mnie, skoro jej mama wyraza zgode, pojde osobiscie porzegnac sie z nia. trafi do lepszego miejsca ,niz to nasze na ziemi. kochana,choc mnie nie poznasz, bede z Wami duchem i cialem.

myślę,że krakowiance będzie bardzo miło,że pomimo tego,ze jesteś im obca pójdziesz towarzyszyć Jagódce w ostatniej drodze do lepszego świata...
trochę się martwię,że Kasiulka1980 nic nie pisze, mam nadzieję,że jutro poda numer konta

Witajcie Kochane;)Widzę, że nadal panuje smutek, ale się nie dziwię:(Jestem z Wami wszystkimi myślami, codziennie o Was myślę opowiadam mężowi o Was bo Wy mi też dodajecie siły!!U mnie wszystko ok, Gaja rośnie i szaleje w brzuszku:)

hej:sorry:ja mam termin na 18 czerwca,juz wiem,ze w brzuszku mam malutka ksiezniczke:)Boje sie bardzo jak sobie poradze jako matka,zastanawiam sie skad kobiety wiedza jak sie obsluguje niemowlaka??
Pozdrawiam:)

hej:sorry:ja mam termin na 18 czerwca,juz wiem,ze w brzuszku mam malutka ksiezniczke:)Boje sie bardzo jak sobie poradze jako matka,zastanawiam sie skad kobiety wiedza jak sie obsluguje niemowlaka??

Witaj wśród Nas, instrukcję obsługi dają w szpitalu po porodzie:-D:tak:
gratuluje małej księżniczki!!
Trafiłaś akurat w bardzo smutnym czasie dla Nas na forum, ale fajnie,ze chcesz do Nas dołączyć i pisać o swoich radościach i smutkach, odzywaj się często:-)

Witaj:-) Najlepszą instrukcją jeśli o noworodka chodzi jest serce mamusi:tak:sama się przekonasz:-)

mam nadzieje,ze damy rade...ja caly czas boje sie o mala,mam jakas paranoje,ze cos sie jej moze stac:-(nie mam za bardzo z kim porozmawiac o ciazy,bo mieszkam w Niemczech a cala moja rodzinka w Polsce...tu na forum sie wyzyje haha

Załączniki

• oar8ikgn11ug591o.png
    oar8ikgn11ug591o.png
    6,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Witaj Princesin,

cos mi z tym suwaczkiem nie wychodzi

tutaj fajnie dziewczyna wytłumaczyła wstawianie suwaczków :tak:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...wanie-wstawianie-zdjec-itp-21125/#post2988457

Ja powoli szykuje się do spania.
Jakoś jestem dzisiaj nie w humorze... wszystko mnie smuci...
Przegadałam 2 godziny z mamą przez telefon i zaczęłam się martwić i czuć niepokój bo kiepsko u niej w pracy i nie wiem ile jeszcze popracuje :-( U mnie w pracy też nieciekawie więc wali się wszystko...
Ale bardzo zaskoczyło mnie to, że mama zaproponowała, że jak się Julka urodzi to przyjadą na zmianę z tatą żeby nam trochę pomóc (mieszkają 600km od nas), na pewno ich pomoc bardzo się przyda i mam nadzieję że nie sprawi im to kłopotu.
Czasami zastanawiam się czy ten rok nie jest jakiś "pechowy", bo zaczął się średnio i mam nadzieję, że gorzej się nie skończy.

Dobranoc wszystkim.

Ostatnia edycja:
Do góry