reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
ALe wiesz na takim balkonie, gdzie wokol jezdza auta i spalinami smrodza raczej ekologiczna ta marchewka nie bedzie ;-):-p

a moze spróbujemy;-)tylko chyba musiałabym pół mieszkania na taka mala hodowle przeznaczyc. moze latem na balkonie bedzie latwiej:tak:

Latem to marchew trzeba zbierac/wyciagac/wykopac?? Sadzenie rozpoczyna sie w marcu :-p;-) Dobra mozemy sprobowac. Zobaczymy jaki bedzie efekt co?? :-D:-D Daj znac jak ci cos wyrosnie i bedzie zjadliwe :-)

Przeciez ze tak:-D:-D jestes jej kochana mamusia:-D
Nie chciałabym obrazic , którejs butelkowej mamy. Jezeli sie myle to przepraszam. Pewnie niektóre z Was mysla sobie , ze powinny karmic piersia jak przystało na wzorzec matki polki. I załuja , ze nie moga z takich , czy innych powodów. Ja czuje cos podobnego jezeli chodzi o poród. Załuje , ze nie mogłam urodzic naturalnie. I czasem jak tak sobie mysle to mam wrazenie , ze nie jestem 100% kobieta , bo powinnam urodzic siłami natury... Czy którać z mam po C ma takie odczucia? Czy tylko mi atkie mysli chodza po głowie

Jak mam zły dzień, a do tego kryzys laktacyjny (co ostatnio dość często zaczyna się zdarzać :-() to przechodzą mi takie myśli po głowie. :-:)-:)-(
Mój D oczywiście wyśmiewa się z tego i mówi, że ludzie maja większe problemy i zmartwienia - ma racje. Ale mimo wszystko.. :confused2::confused2::confused2::confused2:

Na mnie w ogóle oksytocyna nie działała. 10 godzin pod kroplówką non stop i nic. Lekarz na porodówce powiedział, że wczesniej (jak nie było cesarek) to takie kobiety jak ja umierały razem z płodem :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
Teraz sobie o tym znowu pomyslałam, i bardziej sie zdołowałam :confused2::confused2::confused2:

Mamy taki wątek jak depresja późno poporodowa?? :sorry::sorry:

ALe wiesz na takim balkonie, gdzie wokol jezdza auta i spalinami smrodza raczej ekologiczna ta marchewka nie bedzie ;-):-p
łudze się , że na 10 ppiętro tylko świeża porcja jodu się dostanie:tak:

Latem to marchew trzeba zbierac/wyciagac/wykopac?? Sadzenie rozpoczyna sie w marcu :-p;-) Dobra mozemy sprobowac. Zobaczymy jaki bedzie efekt co?? :-D:-D Daj znac jak ci cos wyrosnie i bedzie zjadliwe :-)

Dobra umowa stoi ;-) zaopatrze się w ziemie i donice:tak: no i nasiona:-D

Marchew trzeba przerywac jak za gesto rosnie :tak:tyle wiem,

Odebraliśmy wynik posiewu moczu i Malwina ma:
Proteus mirabilis 2x 10^3.

Czytam teraz o tej bakterii i objawem może być brak apetytu :( To by się zgadzało....
W czwartek idziemy do pediatry...

Nefretete to widzisz ja mam takie same myśli często.. No , ale to chyba nie wątek na takie wynurzenia ;)

OLICA przynajmniej wiesz na czym stoisz. Teraz lekarka dobierze odpowiednie leczenie i bedzie dobrze. USZY DO GÓRY :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam pytanie... w jakiej postaci podajecie wit D3 dla dzieci ? bo ja podawalam w mikrokapsółkach i mi sie koncza i slyszalam ze w kropelkach tez sa ale one sa na recepte ... moze ktoras podaje i jaka ich cena jest itp ?

Do góry