Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiesz mój synek bardzo lubi jedzić na rowerze i tak późną jesienią jeźdzę z nim i zatrzymuje mnie taka pani i do mnie że już czas na 2 dziecko bo jak ma się jedynaka to się będzie płakać, od razu ruszyłam do domu i w ryk.powiedz co to ma znaczyć boże niektóre baby są okropneLopop ty bzdur nie słuchaj będziesz miała dzidziusia i to już niedługo, jutro idź po wyniki, zobaczysz że będą dobre.

Tak trzymajgardełko czuję, ale myślę że we storek pójdę tak zapobiegawczo po jakiś antybiotyk (zresztą zobaczę co p.doktor powie) bo wiesz od następnego piję ziółka to muszę być zdrowa
jak humorki po seansach, kiedy dni płodne się zaczynają?
a fajnie było w tych Pieninach
będę trzymać kciukiTak trzymaj
ja czuję sie zmęczona taka ilością filmu...ale warto było poświęcić prawie cały week.
A co do płodnych to jeszcze troche u mnie, najpierw w piatek HCG musze przeżyć...ale za tpo od środy zaczynam monitoringi:
środa - lekarz I
czwartek - lekarz II
poniedziałek - lekarz II
wtorek -
środa - lekarz I
czwartek - lekarz III
zobaczymy co wypatrzą...![]()
wiesz mój synek bardzo lubi jedzić na rowerze i tak późną jesienią jeźdzę z nim i zatrzymuje mnie taka pani i do mnie że już czas na 2 dziecko bo jak ma się jedynaka to się będzie płakać, od razu ruszyłam do domu i w ryk.powiedz co to ma znaczyć boże niektóre baby są okropne![]()
Tak trzymaj
ja czuję sie zmęczona taka ilością filmu...ale warto było poświęcić prawie cały week.
A co do płodnych to jeszcze troche u mnie, najpierw w piatek HCG musze przeżyć...ale za tpo od środy zaczynam monitoringi:
środa - lekarz I
czwartek - lekarz II
poniedziałek - lekarz II
wtorek -
środa - lekarz I
czwartek - lekarz III
zobaczymy co wypatrzą...![]()
wiesz mój synek bardzo lubi jedzić na rowerze i tak późną jesienią jeźdzę z nim i zatrzymuje mnie taka pani i do mnie że już czas na 2 dziecko bo jak ma się jedynaka to się będzie płakać, od razu ruszyłam do domu i w ryk.powiedz co to ma znaczyć boże niektóre baby są okropne![]()