Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jutro wlasnie nic niebedziejutro wykorzystaj męża owocnie
bo maz wroci dopiero kolo obiadu bo ma dodatkowa robote wiec bedzie padniety i nici z igraszek
:-(Facet kocha...

dziewczyny to są te testy od svensonki jakby któraś chciała
Clearblue digital testy owulacyjne, 7szt 30%taniej (909277563) - Aukcje internetowe Allegro
i one były też takie drogie?? 100 zł??
fajnie wyglądają 
fajowe z buzka ale kurcze drogiedziewczyny to są te testy od svensonki jakby któraś chciała
Clearblue digital testy owulacyjne, 7szt 30%taniej (909277563) - Aukcje internetowe Allegro

upss to jutro ciezki dzionek po przerwiedziewczyny żegnam sie powoli, bo czas przygotować się do pracy żebym po tych feriach nie była zielona w temaciebo na bieżąco jestem:-):-):-) w tematach staraczek:-):-):-):-):-)
:-) super dowcipy
i one były też takie drogie?? 100 zł??
fajnie wyglądają
![]()
fajowe z buzka ale kurcze drogie![]()
latem i tym razem obstawiam Beskid żywiecki lub Pieniny chociaż my to tak na czynny wypoczynek i może uda się nam połączyć w jednym tygodniu te dwie trasy
no jesteś nie możliwa, chłopa w domu nie ma to d... szaleje![]()
dziewczyny to są te testy od svensonki jakby któraś chciała
ale już się cieszę że do pracy, wiesz ja kiedyś pracowałam w innej branży i tam godzin przeszło 48 w tygodniu, także nie żałuję i nie narzekam teraz.upss to jutro ciezki dzionek po przerwie
to do milego dobrej nocki i dobrego dnia w pracy