• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziewczyny żegnam sie powoli, bo czas przygotować się do pracy żebym po tych feriach nie była zielona w temacie:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo na bieżąco jestem:-):-):-) w tematach staraczek:-):-):-):-):-)

latem i tym razem obstawiam Beskid żywiecki lub Pieniny chociaż my to tak na czynny wypoczynek i może uda się nam połączyć w jednym tygodniu te dwie trasy

no jesteś nie możliwa, chłopa w domu nie ma to d... szaleje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lopop ja byłam tylko w Pieninach z tych dwóch miejsc ale jak myłam nastolatką więc ci nie doradzę.

Te testy Clearblue są bardzo dobre, ja mam ciążowy, zakupiłam w aptece Superpfarm bo była promocja i był przeceniony jakoś z 35 na 16 zł, pisze że wskazuje ciąże już 4 dni przed terminem spodziewanej miesiączki.

upss to jutro ciezki dzionek po przerwie
to do milego dobrej nocki i dobrego dnia w pracy
ale już się cieszę że do pracy, wiesz ja kiedyś pracowałam w innej branży i tam godzin przeszło 48 w tygodniu, także nie żałuję i nie narzekam teraz.
chyba że tak ostatnio bo usłyszałam gdzieś że nauczyciele zawsze mają 1 dziecko to tak mi smutno teraz bo jeżeli to prawda to po co ja sie wysilam:-(:-(:-(:-(:-( i dołuję tym wszystkim , może lepiej przyjąc fakt za oczywisty:confused2:

reklama
Zabka przy Tobie to nawet największe doły wymiękają, jesteś geniuszem, tak się uśmiałam z tego kawału o odgryzionym penisie:laugh2: że aż zawołałam mojego R i mi łezki ze śmiechu poleciały:laugh2:, on też zresztą śmiał się jak wariat :tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry