Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poczekaj może do soboty. Bo jak Ci teraz wyjdzie I krecha to i tak w sobotę zrobisz znowu, a mnie się nie wydaje żeby te testy były aż tak świetne i wykrywały ciążę przed terminem spodziewanej @? Mnie dopiero wyszedł 5dni po terminie @, a w dniu terminu @ pokazał I krechę.
trzymam kciukimam nadzieje ze mi bedzie szybko wzrastac
i w sob bedzie wielkie swieto![]()
Pajcia - jak sie czujesz - kope lat nie gadałyśmy i jak maluszek sie rozwija?
no to Mamusia zaszalalaś dobrze że Tobie nic sie nie stało- uważaj w kuchni![]()
będzie będzie nie martw sięa ja własnie baly serek wcinam z dzemikiem truskawkowym- tylko ze ten serek to od tej mojej góralki taki prawdziwy z mleka prosto od krowki ... mmmmm pychaaaaaaaaaa
ogorki i mielone beda jutro
mowie Wam i jeszcze mam kielbaske wedzona tez przez nich mmmmm az mi slinianki pracuja
nie ma jak naturalne i prawdziwe jedzonko stwierdzialm ze jak bede w ciazy to sie chyba tam przeprowadze bo rodzice moi maja domek w gorach i obok tej naszej goralki wiec pojade i bede sie zdrowo odzywiac ...
oj kiedy to bedzie..

Witam, jestem nowa tutaj na forum, jak zresztą widać.
Mam 24 lata, z moim mężem jesteśmy małżeństwem 1,5 roczku i od tego cyklu zaczynamy starania o dzidzię. Póki co gin. zlecił mi badania i powiedział że nie ma przeciwwskazań co do ciąży i następnym razem na wizytę to już po pozytywnym teście.....
Trzymajcie kciuki
Pozdrawiam,
A.
przydało by się przyłożyća ja mysle ze wlasnie jak teraz odpuscisie i pokochacie sie na luzie to ze wlasnie sie uda
ale wroć... Tosia mowiła ze w tym cyklu zachodz to neich nie gada głupotek!!!! o jakimkolwiek odpuszczaniu staranek ..... bo w dupala przyłożę!!!!!

ja bym poczekała najwczesniej do terminu spodziewanej @
ja mimo tego, ze moj test był także czuły wyszedł dopiero 6 dni po terminie @
zgadzam sie
dziewczyny wiecie co mi sie stało
poszłam robic te placki i wyciągnęłam maszynke no i tarłam tą masynką ziemniaki i chciałam łyżeczką popchnąc ostatnie resztki ziemniaków i wciągnęło mi łyżkei nie umiem jej wyciągnąc moj maz mnie zabije
![]()

Hello BBomowiczki szalone
Ja już w domku, ale dziś padam na pyszczek po 10 dniach wolnego 1 dzień pracy
Jak tam nastroje Kochane
Erba coś już pisała możetestowała
Betusia jak tam?
hehe ja też tak kiedyś zrobiłam tyle że widelec wciągło![]()

dam dam znac napewno
oby do soboty
ale tak mysle ze skoro mam te czule testy.. te 10..to chyba zrobie pierwszy test w czwartek.
chociaz czuje sie podejrzanie normalnie..
a z wami jak bylo?