reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witaj sochi:):)
Dziewczyny gratuluję dobrych wiadomości po wizytach:) Super że maluszki zdrowo się rozwijają:)
Ja dzisiaj z wami nie popiszę, bo jestem padnięta:( Byłam w pracy i tak mi się te cyferki rzuciły na mózg że już mi się nic nie chce.
I zaraz po prostu idę wziąć prysznic i spaaaaaaaaaaaaaaaać:) Bo jutro znowu ciężki dzień w pracy mnie czeka:( Ale w sumie się cieszę:):)

reklama
Dzięki:)

Mieszkam z mężem w Warszawie. Oboje pochodzimy z Radomia.
Z zawodu jestem pielęgniarką do listopada pracowałam w Caritasie ale poszłam na zwolnienie bo miałam małe problemy.
Jestem w 26tygodniu ciąży - to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 6 czerwca. Wg USG to dziewczynka - Karolinka jesteśmy z tego powodu bardzo szczęśliwi.

Ostatnia edycja:
CZesc dziewczyny wrócilam z wizyty malutka jest boska byla taka żywa ze az lekarz sie smiałz niej he heh
a wiec wszystko jest w porzadku szyjka zamknieta jak byc powinno, malutka jest o tydzien starsza i waży juz nie zgadniecie..... 1020 gram normalnie byłam w szoku Kasiulki to kruszynka myslaalm ze nasz tak okolo 900 gram bedzie wazyc a tutaj juz pond kilo.... najważniejsze to tez to ze nic nie doleciało... chcialam dodac fotki ale gdzies zapodzialm kabel od telefonu zeby zgrac zdjecia i jestem zla ale jak tylko go odnajde to wstawie moją bąblinke Kochana...
Teraz lece spac ciesze sie ze reszta wizyt udana tez i witam nowe czerwcóweczki dużo Was dzisaij przybyło:-):-):-):-)

CZesc dziewczyny wrócilam z wizyty malutka jest boska byla taka żywa ze az lekarz sie smiałz niej he heh
a wiec wszystko jest w porzadku szyjka zamknieta jak byc powinno, malutka jest o tydzien starsza i waży juz nie zgadniecie..... 1020 gram normalnie byłam w szoku Kasiulki to kruszynka myslaalm ze nasz tak okolo 900 gram bedzie wazyc a tutaj juz pond kilo.... najważniejsze to tez to ze nic nie doleciało... chcialam dodac fotki ale gdzies zapodzialm kabel od telefonu zeby zgrac zdjecia i jestem zla ale jak tylko go odnajde to wstawie moją bąblinke Kochana...
Teraz lece spac ciesze sie ze reszta wizyt udana tez i witam nowe czerwcóweczki dużo Was dzisaij przybyło:-):-):-):-)

super wiesci Paula, serdecznie gratulacje:-D:-D ponad kilogram:szok::szok: czym ty ją karmisz:-D:-D

witam nowa mamusie:tak:

reklama
Do góry