reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

Ja po raz pierwszy licytuję za pomocą snajpera, zobaczymy co z tego wyjdzie :-) Jeśli się uda to będziemy mieli już łóżeczko dla malucha :-)

reklama
Ja po raz pierwszy licytuję za pomocą snajpera, zobaczymy co z tego wyjdzie :-) Jeśli się uda to będziemy mieli już łóżeczko dla malucha :-)
Mi bardzo pomógł jak miałam dużo aukcji, bo już sama nie mogłam się w nich połapać:) A tam poustawiałam maksymalne ceny i już:)
Także polecam snajpera Logowanie - Snajper.net
Tylko trzeba pamiętać że w nim można wygrać tylko 10 strzałów, resztę trzeba dokupić, ale warto:)

Co do Allegro to korzystam z niego... od 6 lat i nigdy nie miałam problemów a tu nagle dwie takie sytuacje...Ale cóż zdarza się ;-) Jednak nadal licytuję, często jest tak, że w całym zestawie podobają mi się bardzo 1-2 rzeczy czasem więcej a duża część jest taka sobie, niektóre z ubranek nadają się tylko do wyrzucenia dostałam, przy niskiej cenie końcowej i tak warto.
Dostałam ostatnio fajną paczuszkę z aukcji SUPER PAKA DLA DZIEWCZYNKI rozm.0-3-6 m-cy WARTO! (925322539) - Aukcje internetowe Allegro
oraz z DUŻY ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI NA 56-74 - 26 SZTUK (926926411) - Aukcje internetowe Allegro ale tu w sumie najbardziej podobają mi się kompletu tuniki i spodenek, kilka rzeczy z tego zestawu od razu powędrowało do kosza.

Z innych fajnie zakończonych aukcji mam takie:
Zestaw z super cenie!!!Body,pajace,śpiochy itp (932105004) - Aukcje internetowe Allegro
ZESTAW MARKOWYCH UBRANEK DLA DZIEWCZYNKI ROZ.62-68 (935443355) - Aukcje internetowe Allegro (ta dla tej sukieneczki w różyczki)
i ostatnie a Zestaw ubrań dla dziewczynki!!! 6/12M Firmowe!! (935556340) - Aukcje internetowe Allegro

Ciekawe jak pójdzie z ich realizacją ;-)
Właśnie sobie założyłam konto na snajper.net, do teraz czasem korzystałam ze strony snip.pl dziś nawet ustawiłam jedną aukcję, powinna być wygrana a tu nic.. no i zachodziłam dlaczego... okazuje się, że zmieniłam jakiś czas temu hasło w allegro ale nie zrobiłam tego w ustawieniach snip i du..pa. Teraz już będzie lepiej:-)

Co do Allegro to korzystam z niego... od 6 lat i nigdy nie miałam problemów a tu nagle dwie takie sytuacje...Ale cóż zdarza się ;-) Jednak nadal licytuję, często jest tak, że w całym zestawie podobają mi się bardzo 1-2 rzeczy czasem więcej a duża część jest taka sobie, niektóre z ubranek nadają się tylko do wyrzucenia dostałam, przy niskiej cenie końcowej i tak warto.
Dostałam ostatnio fajną paczuszkę z aukcji SUPER PAKA DLA DZIEWCZYNKI rozm.0-3-6 m-cy WARTO! (925322539) - Aukcje internetowe Allegro
oraz z DUŻY ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI NA 56-74 - 26 SZTUK (926926411) - Aukcje internetowe Allegro ale tu w sumie najbardziej podobają mi się kompletu tuniki i spodenek, kilka rzeczy z tego zestawu od razu powędrowało do kosza.

Z innych fajnie zakończonych aukcji mam takie:
Zestaw z super cenie!!!Body,pajace,śpiochy itp (932105004) - Aukcje internetowe Allegro
ZESTAW MARKOWYCH UBRANEK DLA DZIEWCZYNKI ROZ.62-68 (935443355) - Aukcje internetowe Allegro (ta dla tej sukieneczki w różyczki)
i ostatnie a Zestaw ubrań dla dziewczynki!!! 6/12M Firmowe!! (935556340) - Aukcje internetowe Allegro

Ciekawe jak pójdzie z ich realizacją ;-)
Właśnie sobie założyłam konto na snajper.net, do teraz czasem korzystałam ze strony snip.pl dziś nawet ustawiłam jedną aukcję, powinna być wygrana a tu nic.. no i zachodziłam dlaczego... okazuje się, że zmieniłam jakiś czas temu hasło w allegro ale nie zrobiłam tego w ustawieniach snip i du..pa. Teraz już będzie lepiej:-)

ale ty masz szczęście do wygrywnia aukcji za nieduże pieniądze, tylko faktycznie żeby sprzedawcy nie wycofywali się w ostatniej chwili:wściekła/y:

Nie wiem Lencja jak Ty to robisz:-pTwoje zakupy za te śmieszne pieniadze są rewelacyjne!!!!!! Przyznam ze ja nigdy nie licytowałam:angry:
anecznik zakup świetny cena jeszcze lepsza:-D

Pułki co to też jestem strasznie zadowolona z tego zakupu, w tygodniu je odbiorę i zobaczę jak wygląda na żywo. Wtedy też się okaże czy faktycznie udany zakup :-)

reklama
Do góry