reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
miała być dziś u gina jeśli dobrze pamiętam :sorry2:
brzuszek mnie łupie jak na @
aha ok to cze3kamy razem dalej ale ja dzis raczej dlugo z wami nieposiedze po wczorajszym dniu jestem jakas umeczona niedosc ze spalam cala noc jak zabita i 1 raz nieslyszalam i nieprzebudzilam sie jak maz wrocil z pracy :szok:tylko jak sie rano obudzilam przez budzik to juz spal obok :szok:dziwne uczucie bo zawsze sie przebudzam jak wraca z pracy codziennie a dzis nic i jak spojrzalam w lustro to taaakie mialam wory pod oczami pomarszczone i wypukle ze zastanawialam sie o co chodzi :szok:a potem caly dzien chodzilam jakas zmeczona wiec zaraz chyba pojde zaparzyc ziolka poczekam az sie zaparza i pojde spac

miała być dziś u gina jeśli dobrze pamiętam :sorry2:
brzuszek mnie łupie jak na @
batonik przestań przywoływać @ nawet o niej nie myśl:szok:wyrzuć ją z pamięci-może nie przyjdzie

czemu tyle z Bydzi i co jeszcze u kogoś innego ziści sie mój sen o bliźniaczkach-gorzej jak wszystkie:szok:będą miały bliźniaczki takie małe słodkie:laugh2:

Kobietki
wlasnie..a znacie jaqkiegos dobrego gina na NFZ?
jezeli to mozliwe oczywiscie..

ja czekam do sob..
to czekanie jest straszne;(

nie wiem czy przymuje na NFZ podaję link:
Ginekolog, androlog Kotzbach :: Gabinet

aha ok to cze3kamy razem dalej ale ja dzis raczej dlugo z wami nieposiedze po wczorajszym dniu jestem jakas umeczona niedosc ze spalam cala noc jak zabita i 1 raz nieslyszalam i nieprzebudzilam sie jak maz wrocil z pracy :szok:tylko jak sie rano obudzilam przez budzik to juz spal obok :szok:dziwne uczucie bo zawsze sie przebudzam jak wraca z pracy codziennie a dzis nic i jak spojrzalam w lustro to taaakie mialam wory pod oczami pomarszczone i wypukle ze zastanawialam sie o co chodzi :szok:a potem caly dzien chodzilam jakas zmeczona wiec zaraz chyba pojde zaparzyc ziolka poczekam az sie zaparza i pojde spac
ja się w nocy przebudziłam i nie mogłam spac 2 h straszne takie przewracanie z boku na bok i odsuwanie od siebie mysli...no takie stresiki mam i wychodzą właśnie... nic nie mówię jak się czuję, wstaje ok 6 - 6.30

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja się w nocy przebudziłam i nie mogłam spac 2 h straszne takie przewracanie z boku na bok i odsuwanie od siebie mysli...no takie stresiki mam i wychodzą właśnie... nic nie mówię jak się czuję, wstaje ok 6 - 6.30
mi się też czasem zdaża że nie moge spać 2 bite godziny a ja wstaję w tych godzinach jak ty więc wiem jak się możesz czuć

batonik przestań przywoływać @ nawet o niej nie myśl:szok:wyrzuć ją z pamięci-może nie przyjdzie

czemu tyle z Bydzi i co jeszcze u kogoś innego ziści sie mój sen o bliźniaczkach-gorzej jak wszystkie:szok:będą miały bliźniaczki takie małe słodkie:laugh2:

Dobra już dobra tylko mówię o moich subiektywnych odczuciach tj. pobolewa mnie w dole brzuszka :tak:

może mój sen będzie proroczy :laugh2:

mi się też czasem zdaża że nie moge spać 2 bite godziny a ja wstaję w tych godzinach jak ty więc wiem jak się możesz czuć
ostatnio wieczorkiem zastanawiam sie czy dziś też sie obudze, nieraz wybudzam sie ok 4 i nie spie do rana..zastanawiam sie jak mierzyć w takie dni temp...?

ja z byd jestem:)
a urodzilam sie w swieciu wlasnie:)
witam bo ciebie jakoś nie miałam okazji przywitać na wątku

ostatnio wieczorkiem zastanawiam sie czy dziś też sie obudze, nieraz wybudzam sie ok 4 i nie spie do rana..zastanawiam sie jak mierzyć w takie dni temp...?
kochana to się nazywa nerwica i ja swego czasu często ba a nawet codziennie tak miałam a wtedy w sobotę silny ból głowy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry