a co erba miala dzis testowac czy bete miec miala dzis???ona rano chyba tu byla
miała być dziś u gina jeśli dobrze pamiętam

brzuszek mnie łupie jak na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co erba miala dzis testowac czy bete miec miala dzis???ona rano chyba tu byla

aha ok to cze3kamy razem dalej ale ja dzis raczej dlugo z wami nieposiedze po wczorajszym dniu jestem jakas umeczona niedosc ze spalam cala noc jak zabita i 1 raz nieslyszalam i nieprzebudzilam sie jak maz wrocil z pracymiała być dziś u gina jeśli dobrze pamiętam
tylko jak sie rano obudzilam przez budzik to juz spal obok
dziwne uczucie bo zawsze sie przebudzam jak wraca z pracy codziennie a dzis nic i jak spojrzalam w lustro to taaakie mialam wory pod oczami pomarszczone i wypukle ze zastanawialam sie o co chodzi
a potem caly dzien chodzilam jakas zmeczona wiec zaraz chyba pojde zaparzyc ziolka poczekam az sie zaparza i pojde spacbatonik przestań przywoływać @ nawet o niej nie myślmiała być dziś u gina jeśli dobrze pamiętam
wyrzuć ją z pamięci-może nie przyjdzie
będą miały bliźniaczki takie małe słodkie
Kobietki
wlasnie..a znacie jaqkiegos dobrego gina na NFZ?
jezeli to mozliwe oczywiscie..
ja czekam do sob..
to czekanie jest straszne;(
ja się w nocy przebudziłam i nie mogłam spac 2 h straszne takie przewracanie z boku na bok i odsuwanie od siebie mysli...no takie stresiki mam i wychodzą właśnie... nic nie mówię jak się czuję, wstaje ok 6 - 6.30aha ok to cze3kamy razem dalej ale ja dzis raczej dlugo z wami nieposiedze po wczorajszym dniu jestem jakas umeczona niedosc ze spalam cala noc jak zabita i 1 raz nieslyszalam i nieprzebudzilam sie jak maz wrocil z pracytylko jak sie rano obudzilam przez budzik to juz spal obok
dziwne uczucie bo zawsze sie przebudzam jak wraca z pracy codziennie a dzis nic i jak spojrzalam w lustro to taaakie mialam wory pod oczami pomarszczone i wypukle ze zastanawialam sie o co chodzi
a potem caly dzien chodzilam jakas zmeczona wiec zaraz chyba pojde zaparzyc ziolka poczekam az sie zaparza i pojde spac
mi się też czasem zdaża że nie moge spać 2 bite godziny a ja wstaję w tych godzinach jak ty więc wiem jak się możesz czućja się w nocy przebudziłam i nie mogłam spac 2 h straszne takie przewracanie z boku na bok i odsuwanie od siebie mysli...no takie stresiki mam i wychodzą właśnie... nic nie mówię jak się czuję, wstaje ok 6 - 6.30
moj jest bardzo fajny ale niewiem z kad jestes bo on przyjmuje w naszym zadupiu i w grudziadzu i w grudziadzu jest ciagle na ginekologi ipoloznictwie w szpitalu i porody odbiera ale ja rodzilam w swieciu wiec byl inny gin
batonik przestań przywoływać @ nawet o niej nie myślwyrzuć ją z pamięci-może nie przyjdzie
czemu tyle z Bydzi i co jeszcze u kogoś innego ziści sie mój sen o bliźniaczkach-gorzej jak wszystkiebędą miały bliźniaczki takie małe słodkie
![]()

ostatnio wieczorkiem zastanawiam sie czy dziś też sie obudze, nieraz wybudzam sie ok 4 i nie spie do rana..zastanawiam sie jak mierzyć w takie dni temp...?mi się też czasem zdaża że nie moge spać 2 bite godziny a ja wstaję w tych godzinach jak ty więc wiem jak się możesz czuć
witam bo ciebie jakoś nie miałam okazji przywitać na wątkuja z byd jestem
a urodzilam sie w swieciu wlasnie![]()
kochana to się nazywa nerwica i ja swego czasu często ba a nawet codziennie tak miałam a wtedy w sobotę silny ból głowyostatnio wieczorkiem zastanawiam sie czy dziś też sie obudze, nieraz wybudzam sie ok 4 i nie spie do rana..zastanawiam sie jak mierzyć w takie dni temp...?