reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja to w tej ciąży juz całkiem niezdara jestem... Cos gdzes położe schowam i potem nie ma tego... takim sposobem musiałam identyfikator w mbanku nowy wyrabiac... i dostepnu do konta nie mam przez net... juz wolę niczego nie chowac :-D ;-)

reklama
Niezdarność chyba nam pisana, ja też się od niej nie uchroniłam.
Pomijając wszelakie mniejsze wpadki to jedną miałam niedawno i to konkretną. Nie wiem jak ja to zrobiłam ale nie zamknęłam dobrze przykrywki od blendera i w rezultacie połowę kuchni miałam w nierozmieszanym sosie pietruszkowym.. Więc nie tylko brudno ale jeszcze i w zielone łatki... Wkurzyłam się na siebie, oj mocno bo cała też mokra i brudna byłam. Przebrałam się, zabrałam za sprzątanie, w trakcie sprzątania upuściłam duży ceramiczny pojemnik z cukrem... Sądziłam, że to już był maks ale nie.. Jak posprzątałam zabrałam się znowu za sos, sprawdzając czy aby na pewno wszystko dobrze zamknęłam i sytuacja się powtórzyła... Wtedy już kuchnie sprzątnął mąż a ja przez kilka dni nie miałam ochoty do niej wchodzić by coś zrobić..

Toruńskie słoneczko jest dziś PRZECUDOWNE!!!!!:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Laski, nie zagładzajcie się przed tymi testami z glukozą. Dla ciężarnych wystarczy min 8 godz na czczo, czyli cała noc. Założę się ,ze żadna nie wyrobi na czczo 12 godz. To nieludzkie....hihihi :-) Powodzonka

Ja dałam radę:tak:ostatni posilek przed 18 a później dopiero o 9,30 bułka i to tyle. Obiad jadłam dopiero po 17, bo dopiero wtedy wrócił mi apetyt po tej glukozie...bleeeeee

Piszecie o brzuchach przypalonych i poparzonych...ja jak mam jakąś jasną bluzkę to wieczorem gdy ją zdejmę zawsze na brzuchu jest taka ciemniejsza plama hihi wiadomo co "wystawione" bardziej się brudzi:-D

Dziewczyny teraz na tym zmienionym forum pojawiało się coś takiego jak statystyka "Dzięki" oraz "Podziekowano x razy za x postów", wiecie jak to działa?? jak sprawdzić kto podziękował za posta?

.
Sochi,
jak sie tak dlugo nie wie kto taki jest w brzuszku, to chyba ta milosc jest jeszcze bardziej bezgraniczna. tak mysle, ze ja jestem juz tak nastawiona na syna, ze przy dziewczynce troche by mnie z butow wyrzucilo. pewnie, ze chwilowo, ale jednak to nastawianie sie ma swoje zle strony :-) wiec jestes zakochana mama dzieciecia, bezwarunkowo. :-D:-D:-D szczegolne uczucie

:-)

wsumie masz duzo racji....bo jak by sie okazalo czy syn czy corka....to albo Ja bym wariowala na jej puncie albo maz na synka...hheha tak narazie jest w miare po rowno hehe

.
Soch - a mialas usg? i dalej nic nie widac... hmm to pewnie bedzie dziewczynka:)QUOTE]

tak bylam ale lonuziak niechcial sie ujawnic...a Pani dokor niechiala mnie wproadzac w blad...

gniesha i krakowianko-Badzicie silne...dla waszych Aniokow....chodz was nei znam MOCNOO was TULE!!!!!!

hejka

U mnie OKI:).....jakos leci powoli....

woczoraj byla nocka IMION wymyslania...dla naszego szkraba i narazie ale mysle ze sie zmieni to stanelo na...Letycji dla dziewczynki a dla chlopca.Przemek...

Witam;)))
Mój A dziś w domku i mi cały harmonogram zburzył:-pJak jest w pracy to chcę zeby był w domku i na odwrót:-DJeszcze chyba nikt kobiecie w ciąży nie dogodził:tak:
Lencja jejuuuuuuuu ale mi apetytu narobiłaś:-)Pawła i Makro mam dość daleko ale w sobotę specjalnie pojade i poszukam lych marcarponowych lodów:-D:-DTe z biedronki mniam mniam pychotka:-D

Mi siara poleciała tez jakoś w 20 tyg i Pamiętaj co dziewczyny pisały NIE WYCISKAMY TEGO!
ewuś inaczej jak chamstwem tego nie mozna nazwac! #mam kciukasy za brodawki obys je szybciutko zwalczyła:-)
kajdusia przepiękny:tak:Stoi na honorowym miejscu:-)Jeszcze raz gratuluję spełnienia marzen:-)

Dziewczyny az wam zazdroszcze jak o słonku piszecie:szok:U mnie świeciło do 11 a teraz jest taka śniezyca ze bloku który stoi na przeciwko w ogóle nie widac:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::angry:

Brzuchatki dziś czwartek--dzien pomiaru brzuszków:tak:
Mój po tygodniu nic nie urósł ma w dalszym ciągu 117:-)

Czesc dziewczyny ja tez zazdroszczę slonka u nas pieknie rano swiecilo a teraz również śnieżyca jest:no::no::no: i znowu zima nadeszła.... adzisiaj urodzila moja kolezanka mojego meża kuzynka jakis wysyp dzisiaj chyba he eh

co do wymiaru brzuszka u mnie jest równo dziisaj 100 na wysokości pępka:-D:-D:-D

reklama
JEśli chodzi o brzuszek to mój ma 109 na wysokości pępka teraz. Jejku a tydzień temu w poniedziałek mierzyłam i było 106 :szok:

A tak to mój M zadzwonił do mnie i mi mówi ze ma "cos dobrego" dla mnie .:-D to sie grzecznie pytam co? A on mi mówi ze kupił mi truskawki :-D :-D :-D całą ciąze chodzą za mna ;-) teraz czekam niecierpliwie aż wróci z pracy niestety pewnie kolo 20 dopiero bedzie ehhh... ale warto czekać :-D

Ostatnia edycja:
Do góry