reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

JEśli chodzi o brzuszek to mój ma 109 na wysokości pępka teraz. Jejku a tydzień temu w poniedziałek mierzyłam i było 106 :szok:

A tak to mój M zadzwonił do mnie i mi mówi ze ma "cos dobrego" dla mnie .:-D to sie grzecznie pytam co? A on mi mówi ze kupił mi truskawki :-D :-D :-D całą ciąze chodzą za mna ;-) teraz czekam niecierpliwie aż wróci z pracy niestety pewnie kolo 20 dopiero bedzie ehhh... ale warto czekać :-D

pewnie ze warto czekac:)

reklama
JEśli chodzi o brzuszek to mój ma 109 na wysokości pępka teraz. Jejku a tydzień temu w poniedziałek mierzyłam i było 106 :szok:

A tak to mój M zadzwonił do mnie i mi mówi ze ma "cos dobrego" dla mnie .:-D to sie grzecznie pytam co? A on mi mówi ze kupił mi truskawki :-D :-D :-D całą ciąze chodzą za mna ;-) teraz czekam niecierpliwie aż wróci z pracy niestety pewnie kolo 20 dopiero bedzie ehhh... ale warto czekać :-D
Ja przed ciążą nie cierpiałam truskawek a teraz koktajl chętnie wypijam:)

Ja przed ciążą nie cierpiałam truskawek a teraz koktajl chętnie wypijam:)

U mnie na wsi nie ma wcale truskawek teraz i nie mogłam tej jednej jedynej zachcianki zrealizować :-D aż wreszcie nadszedł ten dzień :-)

Kurcze ale ładnie na dworze, gdyby nie to błoto to napewno bym wyszła z dzieciakami bo już fioła dostaję w domu...

anecznik nie no to ja strachu przed wagą nie mam jak narazie... ciagle 5kg na plusie;-)

Ostatnia edycja:
Ja już od dawna mam, gdzieś od 20 tyg. To jak najbardziej normalne, tylko broń Cię Boże - nie wyciskaj tego.

Gniesia, Krakowianko- Jestem cały czas z Wami. Mam takie wewnętrzne przeczucie ,że już wkrótce obie nas poinformujecie o tym ,że w waszych brzuszkach rosną fasolki. Trzymam za Was kciuki. Jesteście wielkie!!!

A mnie dzisiaj nawiedziło na ciasto od rana, i tak już jestem w połowie robienia "kopca kreta". Mniam.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytki.

A jak zaczne wyciskac to co sie stanie?

hihihi tak po cichu liczyłam ze moze mnie dogonicie:-D:-D:-D:-D ale widzę ze wasze domki tez stoja w miejscu:rofl: Poczekam jeszcze na te co miały w zeszły czwartek 112:-pmoze im coś drgnęło:-D

ewela po pierwsze moze to doprowadzic do skurczy macicy;o po 2 ja na początku wycisnęłam i zrobił mi sie okropny zator .Ból masakra 24h na dobe nie mogłam wytrzymać, w koncu oklady z kapusty mi pomogły,nie zyczę tego nikomu/

reklama
o kurka,a ja wyciskałam :/ Juz nie bede w takim razie. A to moze doprowadzic do tego,ze potem po urodzeniu dziecka mleko nie chce leciec ?

Do góry