Mysza84
Fanka BB :)
uśmiałam sie...jak zrobiłam do końca...przeciez takie testy to my same mozemy robić sobie..![]()
I my nawet sobie często takie robimy :-)
lopop zdróweczka dla synka!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uśmiałam sie...jak zrobiłam do końca...przeciez takie testy to my same mozemy robić sobie..![]()
To moze dobrze...U mnie też jutro chwila prawdy. Narazie nic nie czuję nawet mi cycuchy nie spuchły!!!
Oby!!!Zazdroszcze kociaka! Gdybym tylko mogla, zaraz bym jakiegos do chaty przywloklaPowiem nieskormnie że w rzeczywistości jest o wiele piękniejszy...a te zdjęcia to strasznie dziadowskie są!

My nasza sunie naszpikowalismy hormonkami i mamy spokoj z cieczka... Bo po pierwszej mam dosyca z innej beczki jak Wy o kotach to ja wam napisze o mojej suczce, której się zamażyła dzisiaj dzidzia lub przyjemny numerek i ucieka mojemu M z działaki, a on juz w furię przez nia wpada!!! mam nadzieję, że zanim wrócę z pracy to się nie pozagryzaja mój M oczywiście z moja Sunią!!!

śliczny kociak!!!I tu jeszcze trochę Julka...kiepska jakoś bo robione komórką
Hej, a co z Kerną się dzieję![]()
Aśka widzę pełną werwę na fasolkę
Cześć dziewczynki!!! Już w ogóle nie wiem co tu u Was słychać, jakoś mi nie po drodze do komputerka niestety!!! ściskam cieplutko!!!
Ja zabieram trochę do siebie, bo mi go bardzo brakuje!
A ja wynalazłam że na allegro jest do sprzedania rodzeństwo mojego Julka (kota) i jak tylko W. wróci do domu to zacznę robić podchody pod niego...może się zgodzi żeby Julkowi kupić dziewczynę. Tylko nie wiem to byłoby zdrowe, w sensie brat z siostrą, bo ja też od nich kupiłam Julka w listopadzie. Neva Masquarade SYBERYJSKIE CHAMPIONY OKAZJA (931301795) - Aukcje internetowe Allegro
U mnie też jutro chwila prawdy. Narazie nic nie czuję nawet mi cycuchy nie spuchły!!!
Tylko że on jest bez rodowodu! Ale rasa jest cudna...on jest taki kochany że szok. I strasznie gadający!
A to co je przechodzi już ludzkie pojęcie -> z bardziej egzotycznych ulubionych dań to ->banany, zielone oliwki, zupę ogórkową...
oki kochane jade kupic testa do apteki
bede wieczorkiem papapap