reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
;-)jest i Batonik Mysza :laugh2:
wczoraj ciężko pracował cały dzień a wieczorem jeszcze wybrał się do galerii namówić R na nową pralkę i teraz właściwie wpadłam na pare chwil do Was bo się stęskniłam a zaraz uciekam po nową praleczkę :tak::tak: a po południu moja mamusia ze swoim mężem przychodzą na obiadek do nas :tak::tak:

a @ u mnie pełną parą jak z cysterny :laugh2:

No dobrze żę się odezwałaś! To niech @ szybko ucieka, bo po niej następuje czas cudnych bobosexów! Miłego dnia!

No dobrze żę się odezwałaś! To niech @ szybko ucieka, bo po niej następuje czas cudnych bobosexów! Miłego dnia!

wiesz Mysza84 jakoś tak mi się wydaję że trochę wyluzowałam, bo poprzednim razem to płakałam jak dostałam @ a teraz to nawet humorku nie tracę :tak: przyjęłam sobie że na pewno wszystkie zafasolkujemy w odpowiednim momencie naszego życia i tego się będę trzymać :tak:

pewnie teraz tak gadam bo nie ma bobosexów i tego czekania na @ i wariowania z testami :laugh2:

wiesz Mysza84 jakoś tak mi się wydaję że trochę wyluzowałam, bo poprzednim razem to płakałam jak dostałam @ a teraz to nawet humorku nie tracę :tak: przyjęłam sobie że na pewno wszystkie zafasolkujemy w odpowiednim momencie naszego życia i tego się będę trzymać :tak:

pewnie teraz tak gadam bo nie ma bobosexów i tego czekania na @ i wariowania z testami :laugh2:

Gratuluje podejścia... Tak trzymaj kochana!!! mam nadzieje ze jakby u mnie @ zawitała to będę to odbierać podobnie!

No wiec walsnie - ale plusik dla Ciebie, ze sie starasz;-)

No wiec walsnie - ale plusik dla Ciebie, ze sie starasz;-)

nom bardzo się staram nie myśleć o tym wszystkim :tak: staram się zaprzątać głowę głupotami żeby się oderwać, od przyszłego tygodnia idę też na aerobik dwa razy w tygodniu już się zapisałam i obiecałam sobie że na basen też będę jeździła 2 razy w tygodniu zobaczymy co z tego wyjdzie :laugh2: trzeba zacząć dbać o formę :tak: chyba wyjdzie mi to na dobre bo jak tak ciąglę o tym będę myśleć to dostane depresji :szok:

co wcale nie oznacza że zrezygnowałam ze staranek :no: nawet mam dwie wizyty u ginka w tym m-cu :tak:

Cześć dziewczyny

Tak jak myślałam wyszła jedna krecha .
Teraz czekam na @ mam nadzieję ze szybko przylizie
Miłego dzionka życzę

batonik24 bądź tutaj częściej i zarażaj myśleniem!

erba22 jeżeli to termin @ to wiesz że jeszcze mógł nie wyjść...

Najgorsze u mnie jest to że ja nie wiem kiedy ta @ może przyjść i nawet nie mam co obliczać. Dzisiaj już 35dc a @ jak nie było tak nie...wydawało mi się że już nadchodzi ale chyba się zimy wystraszyła ;-) ale na dzidzię też się nie czuję. Zresztą jakby to dzidzia była to sikacze by już pokazały. Ehh..

reklama
nom bardzo się staram nie myśleć o tym wszystkim :tak: staram się zaprzątać głowę głupotami żeby się oderwać, od przyszłego tygodnia idę też na aerobik dwa razy w tygodniu już się zapisałam i obiecałam sobie że na basen też będę jeździła 2 razy w tygodniu zobaczymy co z tego wyjdzie :laugh2: trzeba zacząć dbać o formę :tak: chyba wyjdzie mi to na dobre bo jak tak ciąglę o tym będę myśleć to dostane depresji :szok:

co wcale nie oznacza że zrezygnowałam ze staranek :no: nawet mam dwie wizyty u ginka w tym m-cu :tak:
Swietne plany!
Ja bede chodzic na basen jak bede w ciazy - mam za duzy brzuc, zeby w kostiumie paradowac. Jak bede w ciazy to bede mogla miec duzy brzuch, bo teraz to nie bardzo:-D

Cześć dziewczyny

Tak jak myślałam wyszła jedna krecha .
Teraz czekam na @ mam nadzieję ze szybko przylizie
Miłego dzionka życzę
:-(

Do góry