asiucha-L
Fanka BB :)
Czyli udalo sie zalatwic kredyt?
Udało po wielu perypetiach alee ostatni raz biorę kredyt w takim banku spółdzielczym bo panie są średnio doinformowane co do mozliwości kredytu, same kredyty (wnioski) rozpatrują co dwa tygodnie i według własnego widzi mi się. W innych dwóch bankach mogłam dostać ten kredyt bez wychodzenia z domu na dowód bo już jestem/byłam ich klientem. Ale w spółdzielczym poinformowano mnie że kredyt moge spłacać np 4 raty w roku w dogodnych dla mnie miesiącach albo co kwartał i tylko dlatego zdecydowałam się na ten bank. Jak się okazało wcale tak nie jest bo owszem można tak spłacać ale tylko klienci tego banku i jak masz już działalność gospodarczą z której masz przychodzy. Więc i tak spłacam raty co miesiąc a kredyt załatwiałam ponad 3 tygodnie i to jeszcze z 3 żyrantami, paranoja. Wszystko przez niedouczone panienki z okienka bankowego. A tak zależało mi na czasie i teraz mam problem z zakupem jednej maszyny.
ide z meżem na domówkę 
Kazali podpisac i isc do okienka po kase! Z jednej strony dobrze, ze nie utrudniaja, ale z drugiej...