reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Czyli udalo sie zalatwic kredyt?

Udało po wielu perypetiach alee ostatni raz biorę kredyt w takim banku spółdzielczym bo panie są średnio doinformowane co do mozliwości kredytu, same kredyty (wnioski) rozpatrują co dwa tygodnie i według własnego widzi mi się. W innych dwóch bankach mogłam dostać ten kredyt bez wychodzenia z domu na dowód bo już jestem/byłam ich klientem. Ale w spółdzielczym poinformowano mnie że kredyt moge spłacać np 4 raty w roku w dogodnych dla mnie miesiącach albo co kwartał i tylko dlatego zdecydowałam się na ten bank. Jak się okazało wcale tak nie jest bo owszem można tak spłacać ale tylko klienci tego banku i jak masz już działalność gospodarczą z której masz przychodzy. Więc i tak spłacam raty co miesiąc a kredyt załatwiałam ponad 3 tygodnie i to jeszcze z 3 żyrantami, paranoja. Wszystko przez niedouczone panienki z okienka bankowego. A tak zależało mi na czasie i teraz mam problem z zakupem jednej maszyny.

reklama
ja też lubie, chć mamy zjeżdzone te okolice...i morze, plażę to na week to owszem, ale duzej to nudy...
przerzuciliśmy się ostatnie lata na spływy kajakowe, pakujemy do kajaka mamiot, spiwory, kuchenkę itd i płyniemy klika dni rzeka, a raczejk rzeczka...w tym roku zamierzamy zrobić ,icencję na sternika i chcemy spędzać urlop na zaglówce, na mazurach :)

Fajnie:tak:

wow jak pieknie a my mamy z m zainteresownie tez zwiazane z woda m jest wedkarzem ja od zeszlego roku rowniez mam karte :) i jezdzimy sobie na prywatne jeziorko tam wynajmujemy chate i plywamy lodka , rowerkiem wodnym dokola las cisza spokoj cuuddnnniiiiieeee
My tez lubimy lowic rybki i mamy to szczescie, ze mamy sporo dzialeczke nad jeziorkiem, z wlasnym pomostem i domkiem. Na takim zadupiu.... Bajka:tak:

też tak mi się wydaje, bo ja w zeszłym roku taką motywacje miała i nic...jest marzec a ja ciagle w pracy...jakoś pogodziłam się z nią i nawet sprawia mi odrobinę przyjemnosci...ale tylko odrobine...choc wolałabym móc juz szukać czegoś innego...moze zaczne? kto wie?
zacznij bo jak juz zaczniesz i nawet i ją zmienisz to wtedy zajdziesz wiem co mówię najczęściej fasolki pojawiają się wtedy gdy nie ma ich u nas w planie także szukaj szukaj

maćku mąż przebadany i wszystko ok-lekarz mówi że zmienić tor myśli bo to problem natury psychicznej a wieć blokada-a teraz zobaczę co powie ta pani G bo takie gadanie to każdy może powiedzieć i wtedy nic nie robić
Aham... Ale mi sie nie chce za bardzo wierzyc w ta blokade... Przez tyle czasu azni razu bys sie nie odblokowala?:dry:

Udało po wielu perypetiach alee ostatni raz biorę kredyt w takim banku spółdzielczym bo panie są średnio doinformowane co do mozliwości kredytu, same kredyty (wnioski) rozpatrują co dwa tygodnie i według własnego widzi mi się. W innych dwóch bankach mogłam dostać ten kredyt bez wychodzenia z domu na dowód bo już jestem/byłam ich klientem. Ale w spółdzielczym poinformowano mnie że kredyt moge spłacać np 4 raty w roku w dogodnych dla mnie miesiącach albo co kwartał i tylko dlatego zdecydowałam się na ten bank. Jak się okazało wcale tak nie jest bo owszem można tak spłacać ale tylko klienci tego banku i jak masz już działalność gospodarczą z której masz przychodzy. Więc i tak spłacam raty co miesiąc a kredyt załatwiałam ponad 3 tygodnie i to jeszcze z 3 żyrantami, paranoja. Wszystko przez niedouczone panienki z okienka bankowego. A tak zależało mi na czasie i teraz mam problem z zakupem jednej maszyny.
To gratuluje!!! Dobrze, ze sie:tak: udalo zalatwic i mozecie otworzyc swoj punkcik:tak:
Ja w zeszlym roku tez zalatwialam sobie maly kredyt. A wlasciwie mama mi go zalatwiala. Ja mialam tylko przyjsc i podpisac dokumenty. Wchodze do banku, a te babki nawet mojej tozsamosci nie sprawdzily:szok: Kazali podpisac i isc do okienka po kase! Z jednej strony dobrze, ze nie utrudniaja, ale z drugiej...:dry:

no właśnie bo jakby była ta blokada to na pewno w jakiś miesiąc byłby fuks prawda?

dziewczyny co tak cicho się zrobiło?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry