reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wszystkie kobitki :-)

I od razu gratuluję tym co się udało zafasolkować :tak: Ja cierpliwie czekam, dzis mam 29 dzień cyklu, brzuch pobolewa czasem, dzis boli jajnik. Do jutra poczekam i teścik robię. I tak jestem dumna z siebie, że nie zrobilam testu szybciej. Nie chcę się rozczarować, wolę się chyba połudzić, trochę to smutne, ale tak już mam:-(

reklama
dzisiaj jeszcze wyślemy na misje kolejną grupę żołnierzy może to coś da :sorry2:
Panowie zawsze jakimś testem walną :-D

Któraś grupa żołenirzy na pewno wygra!!!
Eee...to on mi dzisiaj z 10 objawów ciąży wymyślił i oczywiście był pewien i tak się teraz słodko wymądrza, bo ja mu kiedyś powiedziałam jak mówił o truskawce żeby mi nie mówił że jestem w ciąży bo ja raczej nie jestem i będzie mi przykro. To teraz jak bardziej potwierdza się jego teoria to tu pawii ogon za chwilę rozłoży! ;-)

zabierz małżona ze sobą ;-)

no niestety nie da rady... wiec ten cykl to szanse jak w totka- zreszta jak wszystkie ;/

a Ty Tosiuniu rozumiem działasz ;)

Któraś grupa żołenirzy na pewno wygra!!!
Eee...to on mi dzisiaj z 10 objawów ciąży wymyślił i oczywiście był pewien i tak się teraz słodko wymądrza, bo ja mu kiedyś powiedziałam jak mówił o truskawce żeby mi nie mówił że jestem w ciąży bo ja raczej nie jestem i będzie mi przykro. To teraz jak bardziej potwierdza się jego teoria to tu pawii ogon za chwilę rozłoży! ;-)

a o co chodzi z ta truskawką bo nie kumam ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
trzymam jeszcze mocniej kciuki za jutrzejszego testa i betkę :) ale super...

ja tez tak chcę ..... ja 14 mam urodzinki i jakby byla w tych okolicach owulka to matko ale by bylo ;p

Mysza - bo nie doczytalam a Ty jestes juz po terminie @ ????

Wiesz ja nie wiem kiedy powinnam mieć @, bo po poronieniu (jak się ciąża potwierdzi) nawet pierwszej nie doczekałam. Ale jakby wszystko szło jak wcześniej to powinnam dostać do 2 marca...bo cykle miałam takie 30dniowe, choc i takie 28dni.

To u Ciebie sprawdza sie powiedzenie, ze wystarczy, ze sie kolo kalesonow meza polozysz i od razu fasolka;-):-D Szcczesciara;-)

Usmialiśmy się oboje jak nie wiem :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

a o co chodzi z ta truskawką bo nie kumam ;/
Mój W. na moją pipkę mówi truskawka...i jakiś czas temu pisałam tutaj dziewczynom, że mój facet się wymądrza że ja na pewno jestem w ciąży bo mi się truskawka zmieniła -> przy pierwszej ciąży też tak się zmieniła i stąd on to odkrył, że wogóle się zmienia.

erba22 ja w aptece kupiłam tylko ten elektroniczny, ale te zamówiłam na allegro...Myślałam że to są te same jednak okazało się że inne.
Ale te z apteki to też z jakiejś apteki są więc na pewno można kupić!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój W. na moją pipkę mówi truskawka...i jakiś czas temu pisałam tutaj dziewczynom, że mój facet się wymądrza że ja na pewno jestem w ciąży bo mi się truskawka zmieniła -> przy pierwszej ciąży też tak się zmieniła i stąd on to odkrył, że wogóle się zmienia.
Przy drugim dziecku juz testow nie bedziesz musiala robic;-)

Gratulacje!!!!!!:-):-):-):-)
A miałaś jakieś dolegliwości które mogłyby wskazywać na fasolke??:tak:

Mi w lutym @ spuźniała się 3 dni.. jeden dzień po terminie zrobiłam test i niestety jedna krecha..
stwierdziłam że poczekam jeszcze pare i zrobie kolejny ale po 2 następnych dniach no niestety @ się pojawiła.. może na to ma wpływ psychika.. ja tak bardzo chce mieć dzidziusia że może przez to.. dzień przed @ to mi sie wydawało że mam wszystkie objawy wczesnej ciąży..
no ale cóz.. marzec bedzie 3 miesiącem naszych starań.. może terz sie uda.. :) do owu jeszcze 10 dni :)
Ja też zawsze przed @ doszukuję się objawów u siebie i mam nadzieję że tym razem się udało ale zawsze przychodzi rozczarowanie. Trzymam jednak kciuki aby tobie się udało w tym cyklu;-);-);-)pozdrawiam:-)

Przy drugim dziecku juz testow nie bedziesz musiala robic;-)
Trochę w budżecie więcej zostanie ;-)

działamy działamy mój w. teraz robi mrożoną kawusie :) potem moczonko bzykanko i na urodziny do mojej chrześniaczki heh taki plan na dzisiaj
Jaki prezencik wkońcu wymyśliłaś ?

Gratulacje!!!!!!:-):-):-):-)
A miałaś jakieś dolegliwości które mogłyby wskazywać na fasolke??:tak:
Nie miałam żadnych, poza tym że tak jak przy pierwszej ciąży miałam straszną ochotę na pizze ;-) no i truskawka się zmieniła wg mojego W.
No i jeśli to fasolka to ja się wogóle na fasolkę nie czuję.

reklama
Do góry