reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka zbliżasz się do 1000 posta:-):-):-):-):-):-) pisz pisz

Ja chyba przyjme taka taktyke jak mi sie w koncu uda z pierwszym...
ucz się na błędach innych i do dzieła od razu:-D:-D:-D:-D:-D
ale M będzie się cieszył z molestowania Twojego i że taka aktywna jesteś:-):-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kochana tylko pamietaj ze po 1 stracie lekarz bedzie kazal ci sie oszczedzac i kto wie czy niezabroni ci dlugich podrozy musisz miec wszystko na wzgledzie
No zobaczymy...przyznam szczerze że zwróciłam na niego uwagę bo często wypowiada się w Dzień DObry Tvn i uważam że jest sensowny...ale zobaczymy.

Tak na prawdę to nic konkretnego. Lubię do złotych tarasów jeździć na zakupy...a np w przyszłą sobotę jedziemy do serwisu z autkiem właśnie do Wawy...więc zawsze przy okazji można coś załątwić.
A kiedyś jak przyjadę to CIę porwę na kawkę. ;-)

trzymam Cię za słówko ;p

Mysza Gratuluję zafasolkowania! :))
Erba a jak u ciebie sytuacja wygląda???

Dziewczyny jutro nasze świeto :-) Życzę Wam Przesympatycznego 8 marca!!!!! i spełnienia marzeń zwłaszcza tych fasolkowych wiadomo;)
pozdrawiam!

Ja chyba przyjme taka taktyke jak mi sie w koncu uda z pierwszym...
I ja zrobie podobnie...nie ma co czekać.

I choć wiem, że dzisiaj możecie powiedzieć, że ja wiatropylna jestem, to chciałabym przypomnieć że u mnie też są problemy z pęcherzykami które jak ginek mówił są za małe...a jednak -> cuda się zdarzają.

Mysza Gratuluję zafasolkowania! :))
Erba a jak u ciebie sytuacja wygląda???

Dziewczyny jutro nasze świeto :-) Życzę Wam Przesympatycznego 8 marca!!!!! i spełnienia marzeń zwłaszcza tych fasolkowych wiadomo;)
pozdrawiam!
dziękujemy a Tobie kochana dużo miłości od Twoich mężczyzn i fasolki takiej ładnej niespodziewanej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dabyś nie musiała na nią długo czekać

reklama
I ja zrobie podobnie...nie ma co czekać.

I choć wiem, że dzisiaj możecie powiedzieć, że ja wiatropylna jestem, to chciałabym przypomnieć że u mnie też są problemy z pęcherzykami które jak ginek mówił są za małe...a jednak -> cuda się zdarzają.
Ty juz nie badz taka skromna - raz to mogl byc cud. Ale drugi raz to juz regula:tak:;-)

Do góry