reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,
liliti bardzo mi przykro. Składam wyrazy współczucia.:-(

U mnie noc straszna. Niby katar mnie męczy od soboty ale tej nocy to było apogeum.:-( Wstawałam chyba co godzinę żeby nos wydmuchać. Już nawet nie mam siły dmuchać:-( A do tego jak kichnę to wszystko ciągnie:-( Właśnie wysyłam męża do apteki, bo domowymi sposobami to już raczej nic nie zdziałam. Potrzebna mi maść majerankowa na odblokowanie nosa.:-(
madziaja dzięki za namiary na syrop. Zaraz sprawdzi czy mamy go w okolicznej aptece.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, wszystkie czerwcóweczki w ten słoneczny dzień:-) no i oczywiście wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet:-) Ja jestem wreszcie w miarę wyspana;-) wreszcie nic mi nie drtwiało ani nie cierpło.
LILITI-składam wyrazy współczucia:-(
Wszystkim chorym mamusią życzę szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

Ten syrop to chyba ciężko dostępny jest, bo niestety go nie było:-(
Chyba będę musiała się do jakieś innej apteki sama przejść:-(
Łączę się z wami chorowitki w bólu.....:-(

Witajcie,

liliti - wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojego męża

Tak czytam o waszych przeziębieniach, mi się wkońcu udało pozbyć bólu gardła - Bioparox zadziałał ale trawło to 5 dni, juz po mału zapominałam jak to jest życ bez bólu gardła:-)

Kolezanki - wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet!!! :-D

Witam i ja w ten piękny, słoneczny poranek :) Szkoda tylko ze termometr poniżej zera :baffled:
Zdec- duzo zdrowka zycze! Nie znosze kataru :wściekła/y: Polecam homeopatyczne krople Euphorbium. Spokojnie mozna ich w ciąży używać.

Liliti- bardzo współczuje :-(

Krakowianko, Gniesha- miło ze sie odzywacie:tak: Trzymam kciuki zeby w Waszym zyciu tez szybciutko pojawila sie wiosna i słoneczko :-)

Agi- fajnie ze juz w Polsce jestescie. Podroz napewno łatwa nie byla :sorry2: No i gratulacje dla koleżanki!

U nas leniwie :tak: Weekend pod znakiem dobrego jedzonka i tv :-D Bije sie z myslami czy zamowic juz wozek dla Jagódki :confused: Czuje ze bylabym spokojniejsza, bo tak to mam jazdy ze nie zdąże choc jeszcze 3 miesiące zostały. Chyba z nudow takie sobie rzeczy wymyslam :confused: No ale jak czytlam na wątku z zakuami to większość z Was juz wózki ma :tak:

Ten syrop to chyba ciężko dostępny jest, bo niestety go nie było:-(
Chyba będę musiała się do jakieś innej apteki sama przejść:-(
Łączę się z wami chorowitki w bólu.....:-(

piłam ten syrop przez tydzień i powiem szczerze nic nie pomógł, skończyło sie na wizycie u lekarza.

Lekarz na katar polecił mi tabletki Sinupret - podobno bezpieczne w ciąży - ja osobiście nie stosowałam bo pomogła mi woda morska.

Ostatnia edycja:
Witam czerwcóweczki:-)

Wszystkim chorującym życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

krakowianka79, gniesha- fajnie że sie oddzywacie do nas, życzę wam aby spełniły się Wasze marzenia. Często jestem myślami z wami.

liliti- wyrazy współczucia, mimo wszystko musisz być dzielna dla swojego maleństwa

Dzisiaj znowu się nie wyspałam. Od kilku dni budzę się o 2 w nocy i już do rana nie mogę usnąć. W dzień niestety nie potrafię zasnąć:-(
Jeśli są dzisiaj jakieś wizyty to oczywiście trzymam kciuki.
Moja wizyta jest w środę, jak ten czas szybciutko leci- znowu minął miesiąć

agast ja jeszcze wózka nie mam.:-) W ogóle jakaś niezdecydowana w tej kwestii jestem. Pewnie kupimy dopiero gdzieś w maju:-)
Anik79 też się wodą morską staram ratować....

reklama
Cześć Kochane, najlepszego z okazji dnia kobiet.
U mnie zaczął się remont, więc nie mam miejsca gdzie mogę posiedzieć przy kopie, ale udało mi się wrzucić dwa wpisy na mojego bloga jeden o 1% podatku, ale jeden sesja ciążowa :o)
Chętne do oglądania zapraszam:
Tymek – jeszcze zapakowany
Historia Lenki

U mnie w rodzinie grypa jelitowa, mnie na razie nie dopadła i modlę się aby nie dopadła. Szwagierka i szwagier w spzitalu podłączeniu do kroplówki aby się nie odwodnić :o/.

Dziewczyny, chodzicie już do szkoły rodzenia?

Kobietki z Gdańska - może polecicie jakąś szkołę? Chciałabym aby przygotowywała również do cesarki. Miałam tydzień temu konsultację w sprawie mojego kręgosłupa i aby na pewno wstać po porodzie a nie wylądować na wózku, albo na stole operacyjnym i półrocznej rehabilitacji będę miała cesarkę, martwi mnie to, że cesarka będzie pod całkowita narkozą, bo nie mogą mi w tej mój kręgosłup podać znieczulenia zewnątrzoponowego :o(
Zobaczę moją księżniczkę dopiero jak się obudzę...

Ostatnia edycja:
Do góry