• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
ewus jak boli cie krocze i masz twardy brzuch to moze lepiej nie czekaj do 14 tylko zwijaj sie teraz do szpitala, zgadzam sie z dziewczynami, zrobia Ci ktg i bedziesz spokojna ze z maluchami ok

kpi23 zdrowia zycze i kuruj sie, musze doczytac o tych butelkach, bo cos obilo mi sie,ze pisalas, musze znalezc post

anecznik ja tez spie jak mi wygodnie, nie jestem w stanie przespac calej nocy na lewym boku, ale moja mala sama domaga sie zmiany, dzis strasznie mne skopala i po zmanie pozycji od razu spokoj...

ita85 myslimy o kupnie we Francji ale jeszcze sie okaze jak sie uda, widze ze Ty tez nadrabiasz zaleglosci :-)

olimpia juz nabralam wprawy :-) po tygodniu intensywnego pisania 2 prac zaliczeniowych w koncu nauczylam sie pisac na tej glupiej klawiaturze

musze powiedziec ,ze sie za Wami stesknilam i brakowalo mi kontaktu z Wami ale te dni uciekaja tak szybko ze az strach pomyslec. Wy tez to czujecie?
Dzis spojrzalam na swoj suwaczek a tu ponad 25 tyg !!! Pamietam jak przezywalam usg polowkowe a tu juz 5 tyg wiecej...

dziewczyny dziękuje za życzenia zdrówka dla Patryka,
właśnie zagoniłam Go do łóżka, ale nie wygląda na to,żeby długo poleżał, bo co chwilę sobie coś wymyśla,żeby z niego wstać :-) a kaszle tak bardzo jakby miał gruźlice, na szczęście nie ma gorączki, więc podejrzewam,że to te zmiany pogody Go tak załatwiły :-(

ewuś- tak jak pisały dziewczyny napewno wszystko jest ok, ale lepiej jedź do lekarza i sprawdź,żebyś była spokojna

no i tyle było z mojego siedzenia z Wami...życzenie numer 100: "Mamo zrób mi kanapkę z dżemem":-D

Witam w pochmurny,deszczowy dzień.
Noc przespałam tak sobie. Młoda się strasznie wierciła.

ewuś2009 może jednak jeź odrazu do szpitala, zrobią ktg. Mam nadzieję że wszystko dobrze z maleństwami. A z siarą to normalne. U mnie przedewszystkim z prawego leci

Andzia_S ja mam rozpiskę na 6 posiłków dziennie, ostatni do 22 jakąś kromkę chleba żytniego z wędliną. Czy przed samym snem można coś przegryść nie pytałam.

karo85 udanego spotkania i pogaduch

paulka zdrówka dla synka i dla Ciebie żebyś się nie zaraziła

Wszystkim dziś wizytującym życzę tylko dobrych wiadomości

Aha, jesli ktoras moze to o co chodzi z tymi butelkami, myslalam ze AVENT ma bez tych BPA czy cos tam, przynajmnej tak jest napisane na butelkach

no ja tez troche czytałam o tym BPA, ale dopiero jak kupilam zestaw Aventa gdzie ponoc jest to BPA ale sama juz nie wiem w szkole rodzenia mowili o tych butelkach Nuka i Aventa ale nic nie wspominali o szkodliwosci Aventa wiec nie wiem dokladnie:(wiem ze chodzi cos o temperaturke jesli wleja sie bodajze zbyt goraca wode do butelki z BPA to wtedy wydziela sie ten szkodliwy surowiec i moja wiedza na tym chyba sie konczy:(

staram sie doczytywac i nie sadzilam ze tyle z was bylo lub jest w szpitalu :-(
trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze!!!!
wszystkim dzisiejszym wizytowiczkom samych radosnych wiesci :-)

reklama
no ja tez troche czytałam o tym BPA, ale dopiero jak kupilam zestaw Aventa gdzie ponoc jest to BPA ale sama juz nie wiem w szkole rodzenia mowili o tych butelkach Nuka i Aventa ale nic nie wspominali o szkodliwosci Aventa wiec nie wiem dokladnie:(wiem ze chodzi cos o temperaturke jesli wleja sie bodajze zbyt goraca wode do butelki z BPA to wtedy wydziela sie ten szkodliwy surowiec i moja wiedza na tym chyba sie konczy:(

no moja niestety tez, ale strasznie duzo osob uzywa tych butelek i NUK i AVENT, poza tym na AVENT jest juz teraz pisza ze nie zawiera BPA. Sama juz nie wiem.
Ja taz kupilam butelki AVENT bo wszyscy moi znajomi wokol polecaja;
2 dni temu bylismy nawet u znajomych, maja 6 miesiacznego synka i ona tez uzywa butelek AVENTU

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry