reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

no ja to juz sama nie wiem...moze to nie to...ale ostatecznie wygladalo dokladnie jak na zdieciach...moze ma faktycznie jakas lagodna forme, najwazniejsze, ze jest lepiej :-)

reklama
on nie wraca, on dopiero zaczyna tylko zalatwia jeszcze wszystkie formalnosci tu....tylkotak sobie mysle, ze jak juz bedzie to pewnie bedzie masakra dostac sie do niego
A nei da sie jakoś do niego wcześniej dotrzec albo w "kolejce" sie juz ustawic...?
Np zamówić wizyty dajmy na to na za 3-4tyg....?

Jak już zrzucimy maluchom kombinezony i będa nosić kurteczku a na dole rajtki + spodne/sukienki to chyba trzeba butki załozyć? no bo jak inaczej? 5 par skarpetek? dobry temat- zastanawiałam sie wczoraj nad tym:)
No my wczoraj jak wychodziliśmy to było +7 więc zrezygnowałam z kombizenu i założyłam na body i bluzę kurteczkę a na dół spodenki polarowe+skarpetki+mięciutki butki! ale nie był to spacer tylko wjazd na zakupy i do IKEA :)))

DZiewczyny, rozmawiałyście trochę o tym, że Oilatum zamieniłyście na płyny do kąpieli. JA też myślę o tym bo jednak sama woda z parafiną już nie wystarcza, czas, moim zdaniem, wprowadzić jakiś detergent do mycia :))) Co polecacie? Coś co także natłuszcza i myje!

Ja Ci nie polecam bo zmienilam i zrobila sie bardzo sucha skora po tyg stosowania i oliwka nie pomaga wiec przeprosilismy sie z oilatum. To samo u Kirygold chyba.

reklama
No właśnie, czytał jak to u Was było Dziunka. Chciałabym taki płyn bambino kupić, wydaje mi się najbardziej bezpieczny, tyle lat na rynku jest i chyba za naszych czasów już był :))) Ja póki co w ciekłej parafinie kapię. To główny składnik Oilatum a kosztuje niecałe 5 zł :))

Do góry