reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

he he tosia podaj rekę...mój nie gra ale ma tez absorbująca funkcje w sieci...a inne pozadomem to stawianie systemu itp to mój zawsze mówi ze juz własnie wraca ..a wraca za dwie godz...brrrr rozszarpalabym go..

reklama
dziewczyny tak czytam o tych facetach i komputerach to az sie ciesze ze moj nie lubi..on jak ma cos poszukac na allegro to jest chory i prosi zebym sama poszukala..jak juz przyjezdza i jest w domu a to tylko week to zawsze mnie gdzies wyciagnie na zakupy..na lody albo pizze..bo wie ze jak wysiedze sie w domu przez tydzien bez niego to week chce jak najwiecej czasu spedzic z nim i musze przyznac ze narzekac pod tym wzgledem na niego nie moge:) ale jak np ma na cos ochote do jedzenia to zawsze mowi zebym jemu zrobila bo tak go nauczylam ze wszytko zawsze podstawialam pod nosek..hehe. Bozeee 11 lat razem:)

Witam Mamusie:-) U nas nad morzem tez sie robi wiosennie, zapowiadaja 13 st. na weekend, pozyjemy -zobaczymy!
Mnie odwiedziła wczoraj moja Mamcia, bo ja troszkę podziebiona. dzisiaj po południu jednak musze odwiedzic rodzinnego lekarza, bo doszedł mi kaszel i martwie sie, czy od mojej małej czasem nie złapałam anginy:-(
Za to Mamcia pomogła mi posprzątać szafę, tzn. mam taka dużą garderobę, okazało sie ze mam sporo ciążowych tunik i bluzeczek po pierwszej ciązy, wyglądaja nieżle i nastapiła rotacja zbyt ciasnej garderoby na tę ciążową, bo brzuszek juz spory i w nic sie nie mogłam zmieścić. Teraz jest OK.
kerna duzo siły wewnętrznej zyczę, na pewno sie wszystko wyjasni.
Wszystkim Wrzesniówkom miłego dnia i oby do wiosny, która juz kalendarzowo w niedziele ma zawitać:-D

trafiłaś na wojnę u mnie. M wrócił do domu pijany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zostawił mnie bez jedzenia na dziś, bo jasne że w takim stanie do sklepu już nie pojechał:wściekła/y::wściekła/y: do tego kopnął Michała bo myślał, że to jest takie zabawne!! A oczywiście dla niego nie było i skończyło się rykiem! Na szczęście nie mocno...Normalnie do 1 w nocy próbowałam się uspokoić i nie mogłam:no::no::no:....
:
Nie przejmuj sie Kerna z tymi chlopami tak jest, u mnie tez jakos tak nijak , moj M pracuje jak wsciekly po 14 dni pod rzad , w domu go prawie wcale nie widzimy. A na domiar zlego nie dostal urlopu , co sie wiaze z tym , ze nie pojade na swieta do Polski.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wiec sie wzielam za przedswiateczne sprzatanie, mycie okien i teraz podbrzusze mnie pobolewa.Moj synus chory , zostal dzis w domku-pewnie zaraz cos zlapie od niego.
I do tego wszystkiego nie ma slonca i deszcz pada:no::no::no::no:

magi78 czy ty przypadkiem może nie doczytałaś takiego malusiego fragmenciku. Dorosły silny , pijany chłop KOPNĄŁ małe, niewinne, bezbronne DZIECKO!!!!
Awantura awanturą ale wyładowywanie swoich emocji na własnym dziecku to CHORE jest. Zastanów sie chwile bo kłótnie w związku to norma ale takie zachowanie wobec dziecka to już normalne nie jest. No chyba że ty masz inne zdanie i takie akcje wobec dzieci uznajesz za nic złego.

Ostatnia edycja:
jestem po pracy,idzie weekend a u mnie humor do bani,juz mi sie nawet nie chce pisac dlaczego[/QUOTE]

Dorotka1 a moze jak sie wygadasz bedzie lzej na serduchu? :*

magi78 czy ty przypadkiem może nie doczytałaś takiego malusiego fragmenciku. Dorosły silny , pijany chłop KOPNĄŁ małe, niewinne, bezbronne DZIECKO!!!!
Awantura awanturą ale wyładowywanie swoich emocji na własnym dziecku to CHORE jest. Zastanów sie chwile bo kłótnie w związku to norma ale takie zachowanie wobec dziecka to już normalne jest. No chyba że ty masz inne zdanie i takie akcje wobec dzieci uznajesz za nic złego.

A ja uwazam ze tylko Kerna wie jak bylo naprawde i napewno zareagowala na to jako mama i stad miala zly nastroj:( nie nam osadzac Jej meza..Sami dojda do porozumienia jak szczerze porozmawiaja:) Fakt faktem nie powinien kopnac dziecka nawet dla zartu.

reklama
jestem po pracy,idzie weekend a u mnie humor do bani,juz mi sie nawet nie chce pisac dlaczego

Dorotka1 a moze jak sie wygadasz bedzie lzej na serduchu? :*[/QUOTE]

mialam dzis robione badania,morfologia juz spada,mocz bez zmina,wr ujemna,zajrazal mi do toxo i nic sie nie rusza pomimi antybiotyku

Awantura awanturą ale wyładowywanie swoich emocji na własnym dziecku to CHORE jest. Zastanów sie chwile bo kłótnie w związku to norma ale takie zachowanie wobec dziecka to już normalne jest. No chyba że ty masz inne zdanie i takie akcje wobec dzieci uznajesz za nic złego.
a ja uwazam ze Kernie bylo zle i chciala sie wyzalic a Ty mozesz sobie darowac to podkreslanie na czerwono i takie dobitne tlumaczenie,ja uwazam ze zrobil bardzo zle, bo dzis w gabinecie na fotelu u mojej kolezanki matka w twarz dziecko swoje uderzyla za to ze buzi nie chcialo otworzyc i ją wyprosilam z gabinetu pomimo tego ze to nie ja przyjmowalam ta malą,a on byl pod wplywem i moze nawet tego nie pamietac,a tu matka uderzyla swiadomie po buzi mala,po coz to roztrzasac ,niech to miedzy soba zalatwią

Do góry