Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nie przejmuj sie Kerna z tymi chlopami tak jest, u mnie tez jakos tak nijak , moj M pracuje jak wsciekly po 14 dni pod rzad , w domu go prawie wcale nie widzimy. A na domiar zlego nie dostal urlopu , co sie wiaze z tym , ze nie pojade na swieta do Polski.trafiłaś na wojnę u mnie. M wrócił do domu pijanyzostawił mnie bez jedzenia na dziś, bo jasne że w takim stanie do sklepu już nie pojechał
do tego kopnął Michała bo myślał, że to jest takie zabawne!! A oczywiście dla niego nie było i skończyło się rykiem! Na szczęście nie mocno...Normalnie do 1 w nocy próbowałam się uspokoić i nie mogłam
....
:

Kerna współczuję sytuacji, mam nadzieję, że jakoś sobie poradzisz z tymi zakupkami, a może ktoś by pojechał z Tobą?
magi78 czy ty przypadkiem może nie doczytałaś takiego malusiego fragmenciku. Dorosły silny , pijany chłop KOPNĄŁ małe, niewinne, bezbronne DZIECKO!!!!
Awantura awanturą ale wyładowywanie swoich emocji na własnym dziecku to CHORE jest. Zastanów sie chwile bo kłótnie w związku to norma ale takie zachowanie wobec dziecka to już normalne jest. No chyba że ty masz inne zdanie i takie akcje wobec dzieci uznajesz za nic złego.
jestem po pracy,idzie weekend a u mnie humor do bani,juz mi sie nawet nie chce pisac dlaczego
a ja uwazam ze Kernie bylo zle i chciala sie wyzalic a Ty mozesz sobie darowac to podkreslanie na czerwono i takie dobitne tlumaczenie,ja uwazam ze zrobil bardzo zle, bo dzis w gabinecie na fotelu u mojej kolezanki matka w twarz dziecko swoje uderzyla za to ze buzi nie chcialo otworzyc i ją wyprosilam z gabinetu pomimo tego ze to nie ja przyjmowalam ta malą,a on byl pod wplywem i moze nawet tego nie pamietac,a tu matka uderzyla swiadomie po buzi mala,po coz to roztrzasac ,niech to miedzy soba zalatwiąmagi78 czy ty przypadkiem może nie doczytałaś takiego malusiego fragmenciku. Dorosły silny , pijany chłop KOPNĄŁ małe, niewinne, bezbronne DZIECKO!!!!
Awantura awanturą ale wyładowywanie swoich emocji na własnym dziecku to CHORE jest. Zastanów sie chwile bo kłótnie w związku to norma ale takie zachowanie wobec dziecka to już normalne jest. No chyba że ty masz inne zdanie i takie akcje wobec dzieci uznajesz za nic złego.