kerna
http://www.lauraziobro.pl
Gizela zobaczysz nabierzesz siły i wprawy w kaczym chodzie

Beniaminka jesteś cudowna

Co do filmów to ja dwakóję sobie tylko te odmóżdżacze...po horrorach, nożach i krzyczących kobietach spać nei mogę kilka dni
no ostry dyżur ostantio anwet tak mną wstrząsnał że miałam dziwne myśli
A ja dzis na obiad robie..uwaga! Pierś z indora w sosie z suszonch śliwek i moreli! Podobno dobry ale okaże się:-)

Beniaminka jesteś cudowna

Co do filmów to ja dwakóję sobie tylko te odmóżdżacze...po horrorach, nożach i krzyczących kobietach spać nei mogę kilka dni
no ostry dyżur ostantio anwet tak mną wstrząsnał że miałam dziwne myśli
A ja dzis na obiad robie..uwaga! Pierś z indora w sosie z suszonch śliwek i moreli! Podobno dobry ale okaże się:-)
no a myslałam że weekend odpoczniemy od mam hehehe......no ale jak tak to jutro na obiadek pojedziemy do mojej mamy 

serio..chodzi o ten cały szew. W szpitalu ordynator powiedizała "żyć normalnie,aleoszczędniei ruch nawet jest wskazany". Ale reszta świata straszy mnie leżeniem plackiem i "ojojojojoj co to będzie". Z moją gin dopiero w przyszłym tyg mam wizyte a przez tel nie będę sie rozgadywać w temacie bo ona taka mało kontaktowa niestety. Macie jakieś doświadczenia w temacie?? Alepewnie też ile kobiet tyle różnych przypadków
Czasem czuję dziwne kłucia "tam" i kurcze schizy mam że szew przecina mi szyjke
dość mocnej kawy i trochę pomogło. Zauważyłam, że odkąd biorę niemiecki Folik z Jodem to mam migrenę co drugi dzień. Zastanawiam się czy to ma coś ze sobą wspólnego 

...a ja myslę,że nie będzie tak żle....czuć wiosnę a lato też szybko przyjdzie!!!!!!!!!!!