reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Heyka

Oj Paula jakie cuda!!!!!!!!! swietne, Ty to masz oko

Wiosna wiosna wiosna

W Gratulacje, utworzyłam watek IMIONA top10, chetne zapraszam do zabawy, wypisujemy po 10 ulubionych imion meskich i zenskich.....

Miłego..............

wam pachnie pachnie a fasoleczki jak nie było tak nie ma.. niestety wyjaśniło się już wszystko dziś.

pozdrawiam
was
....

wam pachnie pachnie a fasoleczki jak nie było tak nie ma.. niestety wyjaśniło się już wszystko dziś.
Kinga przykro mi :-( wiem że nie staraliście się ale tulam Cię mocno kochana 14..gif

Pyszczku pokaż nam Sebusia w nowej kurteczce ;-)

Royanna to dobrze że u Alanka wszystko ok i ta kupa w końcu poszła! :tak: zdrówka dla niego!

Patrysiu fajnie że Alanek tak ładnie śpi w łóżeczku no i Dominiś nauczył się spać sam :tak:

Bershka ajć współczuje bólu palucha :baffled: oby szybko przeszedł! super że udało Ci się odkupić książki :tak: domek to super sprawa :tak: ja co prawda mieszkam w domu ale chciałabym mieć swój a nasze marzenia o własnym przesunęły sie na 2012 rok bo właśnie kasa kasa kasa! :cool:

Dzastina widzę że wiosenne porządki pełną parą! żebyś tylko kochana się nie przepracowała!

Gosia również pozdrawiam...na pewno potrzeba trochę czasu aby się przestawić na mieszkanie w bloku ale pewnie już zawsze będzie Ci brakowało mieszkania w domu ;-)

Kindzia widzę dzionek wyczerpujący ale udany i miły :-) ja jutro mam zamiar sama robić ruskie pierogi :tak:

Dobrej nocy dziewczynki :happy2:

Kinga przykro mi :-( wiem że nie staraliście się ale tulam Cię mocno kochana Zobacz załącznik 229149
w porządku.... dziękuję Paula bardzo dziekuje....

i ja dodam od siebie dwa zdjęcia
Aga była u nas z mężem i synkiem:) fajnie było i dzieci się pobawiły razem..
Na BLOGU zamieściłam filmik! ;)) zapraszam kto chce zobaczyć

Dobranoc!
do jutra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z wami czwartkową kawką...
U nas słoneczko świeci aż chce się coś robić...

Kinga przykro mi.... do bani ze mnie czarownica :-):-) Już drugi raz się potwierdziło że moje przeczucia mylą :baffled::baffled::baffled: słowo ,,, że już się więcej nie będę udzielać...:confused:

Paula fotki pięknę... mam takie same kwatuszki w ogródku, jedne żółte a jedne fioletowe :-D
Wczoraj się nagimnastykowałam z grabkami i dziś mam zakwasy w udach..ale fajnie, czas rozruszać kości po tej długiej zimie...
Piję kawkę i zmykam do miasta wykupić sobie leki... Duphaston i przy okazji mamie leki. Pozdrawiam was życzę miłego dnia:tak::tak:

reklama
Kinga nie można zobaczyć tego filmiku który wstawiłaś na bloga,chyba zaznaczyłaś opcję prywatne wideo.Musisz zaznaczyć opcje żeby wszyscy mogli oglądać bo inaczej to nikt tego nie może odtworzyć.
Z niecierpliwością czekam na udostępnienie tego filmiku:)
Buźka i życzę wszystkim miłego dnia:)

Do góry