reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry :)
U nas wszystko po staremu o no z małym wyjątkiem Igor jest zdrowy ;-)ale cichoszaaaaaa bo jeszcze się coś przypałęta

Agulka zdrówka dla Adasia, kiedy przeprowadzka do nowego domku???

Anetka ja chcę zobaczyć buciki:-)

Kasiu, u nas nawet jeden zimą gdzieś się ukrył i w nocy wyłaził.

No ładnie Wy musicie tymi nocami rządzić ;-)skoro nawet komar postanowił podarować sobie zimowy sen i wolał tak Was co noc podglądać hmmmmm:-D:-D:-D:-D

Oglądacie może KSD???? Tak patrze na to i wydaje mi się, że chcieliśmy
troszku dorównać SWM :sorry2: niestety nie wyszło.

No fakt myślałam na początku że coś fajnego wymyślili ale wczorajszy odcinek był taki na siłę :baffled::baffled:

Justyna co do ząbków młody ma 20 czyli 6 jeszcze nie

reklama
Hej Nuśka :-) na pewno jeszcze jedno się zmieniło .... pogoda za oknem ;-) :-D

Tak cichutko powiem super, że ze zdrowiem Igorka lepiej :yes::yes::-D

Witam sie z rana :happy2:

po pierwsze Agulka mam nadzieje , że Adaś już sie lepiej czuje...

Nuska to fajnie że choróbsko już za wami....

A my wczoraj miałyśmy dzień zakupów :-) Julcia dostała 2 pary butków ( jedna trampki do piaskownicy i drugie trzewiczki do sukieneczek ) ja tez sobie kupiłam nowe baleriny:-) do tego jeszcze tuniczko- sukienkę - taka akurat bedzie rosła z moim brzuszkiem :-D jeszcze musze zaopatrzyć sie w nową torebkę ( to juz jest nałóg- tyle ich mam...) byliśmy w tesco i była fajne rowerki dla niuni ale... kurcze ona chyba jest jeszcze za mała... nie siega do pedałów:zawstydzona/y: chyba trzeba bedzie sie wstrzymac i na 3 latka jej kupic... z akcją siku jest ciężko bo całymi dniami jesteśmy po za domem a na dwór zakładam jej pieluche...

dzis mamy wizyte u logopedy- zobaczymy jak to tym razem bedzie... co prawda mala sporo sie rozgadała od poprzedniej wizyty ale kurcze martwi mnie ze ona mówi nie wyraźnie...

milego dni zycze :-):-) u nas ma byc 17 stopni- to prawie lato ;-)

Witam sie i ja:-) już po kawce. U nas piękne słoneczko ale wiatr straszeczny:szok: butami sie narazie nie pochwale bo strona sie odpala ale nie ma moich butów:baffled: najwyżej jutro im cyknę fotkę i wkleje;-) dzień się zaczął przyjemnie w szafie znów czekał spadek po Niki kilka bluzeczek i kombinezon na zime na przyszły rok:-D a szefowa przywiozła mi jeszcze dla Tusi kilka gier z Granny także mała znów będzie miała niespodziankę;-)

Aneta super początek dnia:tak::-)Tuśka napewno będzie zadowolona z niespodzianki.
Ja właśnie piję kawkę ,dzieci oglądają bajkę ale jeszcze chwile i ubiorę ich na dwór bo pięknie na dworze:-)Mateusz mi coś od wczoraj jakiś taki nie wyraźny jest-marudzi a dziś leciał mu zielony katarek:baffled:mam nadzieję że nic się nie rozwinie no i że ta ospa nie przyjdzie bo w sobotę będzie 2 tygodnie od kontaktu z chorą na ospę.

Monia to juz minęły 2 tygodnie:szok: ale ten czas zapieprza... no to faktycznie jest nadzieja ze Mateusz nie podłapal...

Aneta ty to masz super z tą szefową:tak::tak: moja kuzynka tak miała ze mną ale teraz... cóż zostawiam wszystko dla 2 niuni...

Asia aż musiałam zajrzec do koalendarza bo sama już nie wieżyłam że to 2tygodnie:-Dno ale zgadza się 2 tygodnie będzie w sobotę a podobno właśnie po 2 tygodniach wyskakują te kropki:baffled:ciekawe czy u nas się pojawią:sorry2:

Witam!!

melduje, ze zyje! choc kiepsko, bo wczoraj przegielam z robota w domu i na podworku i lewdo zylam! dzis nadal jestem polamamn. w dodatku @ nadchodzi!

dzis znow zabiegany dzien nas czeka!

ale na dworku milo i cieplutko!

ja tez musze gwiazdce na gwalt kupic butki, bo w zimowych ledwo zyje

milego dzionka babeczki!!!

reklama
Wiecie że za tydzień już będą święta:szok:ja jakos ostatnio nie lubie świąt bo za każdym razem jest tak samo co z mamą ,kiedy do teściów itd:sorry2:

Do góry