Dzien Dobry :-)
Kiki u Sebulka mówisz dopiero 5ty miesiąc, a dla mnie to jest już 5ty miesiąc!

tak szybko czas leci...
Czarodziejko pewnie masz rację że pediatrzy próbują wciskać ludziom co im firmy farmaceutyczne podsuwają...Sebek tez skojarzonymi szczepiony, tylko tymi 5 w 1 (Pentaxim) a nie 6 w 1. Ja teraz tez jestem bardziej świadoma zagrożeń i dlatego się zastanawiamnad pneumo, chociaż tej szczepionki na rota raczej nie żałuję, zauważyłam wśród znajomych, że ci rodzice którym np. pierwsze dziecko przechodziło rota, zdecydowali się zaszczepić drugie, żeby tego uniknąć albo przynajmniej złagodzić przebieg biegunki wywołanej rota...
Kindzia mnie też nie dopada przedświąteczne szaleństwo

zawsze staram się na luzie do tego podchodzić...a co do Chrzcin u nas to będzie kameralnie, bo tylko najbliższa rodzina - moja mama i brat (będzie chrzestnym), rodzice M, brat M z żoną (będzie chrzestną) i dziećmi, i jedna ciocia, tak więc razem z nami 9 osób dorosłych plus dzieci - dwoje od brata M i nasz Sebuszek :-) takze imprezka w domu u nas. a ubranko kupiłam Sebkowi jeszcze ocieplane polarkiem (ale niezbyt grube) - kurtka błękitna, spodnie białe, buciki, czapka białe, do tego pod spód koszula mini biała i kamizelka biała z zielono - niebieskim wykończeniem. Po chrzcinach postaram się wstawić zdjęcia Sebka w tym stroju
Dzastina współczuję tego samopoczucia...ale gorzka herbatka powinna pomóc
Biegnę szorować okna - do później!