reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

tweenie - ja materac wzielam kokos-pianka-kokos, slyszalam, ze gryka, gdy skarb nasz siusia potrafi zakwitnac :) wolalabym by moja POla nie bawila sie w ogordniczke! :)

na te okazje warto tez pod przescieradelkiem miec ceratke :)

reklama
lateksowe też czytałam, że dobre dla alergików, choć słyszałam o osobach uczulonych na lateks ale to może inny lateks :-p

ja słyszałam, że najlepsze są lateksowe. Ale są strasznie drogie...

My kupiliśmy lateksowy, bo się boję, ze mały po tatusiu alergik będzie - a to podobno jedyny porządny, który nie uczula. Z przesyłką wyniósł nas 225 zł. Piankowego nie polecam, bo się baaardzo szybko odkształca, jak tylko maluch zacznie siadać i wstawać.

dziewczyny czy możecie polecić jakieś dobre łóżeczko turystyczne? albo firmę... muszę zakupić, a nie chciałabym na jakiś szajs trafić....z góry dziękuję:-)

My kupiliśmy takie:
ŁÓŻECZKO TURYST.BeeBee PŁOZY WIBRACJE WARSZAWA (979265618) - Aukcje internetowe Allegro
Graco odrzuciłam, bo nie ma odpinanego boku, a to się przydaje - jak wyjmowane szczebelki - dla starszego malucha :)
A, no i przewijak w Graco mało przydatny, bo strasznie głęboki i na dobrą sprawę nie ma jak Malucha przewinąć, ubrać czy przewrócić.

Ostatnia edycja:
ja chciałam kupić kokos-pianka-gryka czytałam o zaletach takiego materacyka, a teraz znowu nie wiem...
- no coz, ja jak mam problem z decyzja to sobie mysle co ja bym wolala, ja na gryce spac bym nie chciala :), a jeszcze to siusianie i wykwitanie skutecznie mnie zniechecilo. Aczkolwiek w rankingach jest tak:
1. lateksowe
2. kokos-pianka - gryka/ kokos-pianka-kokos
wiec jest to dobry materac. Z drugiej strony to zawsze smieszna historia do opowiadania przy stole jak to zakwitla gryka malenstwu :]

reklama
Kropa nie zgodze sie z Toba, przewijak jest bardzo wygodny i moj 15 miesieczny synek swobodnie sie na nim miesci... a odpinany bok uwazam za niepotrzebny bo nie chcialabym zeby mlody sam z niego wychodzil gdy np. tego nie widze, a pod koniec roku dostanie juz doroslejsze lozeczko!
Atabe Mammi kiedys wklejala linka do lozeczka ktore zakupila...

Do góry