reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Pokrowce są chyba na twarde przewijaki, dlatego na miękkim się zwija wszytsko w rulon. My mamy twardy nakładany na łóżeczko i wszystko z pokrowcami ok;-)

A pokoik super, komoda przepiękna - bardzo lubię takie proste meble. Mam tylko zastrzeżenia co do tego głośnika.. Negocjuj z mężem, bo szkoda dziecka..

Elvie, super biuro... masz je w domku... też kiedyś należałam do Oriflame i powiem Ci, ze z przyjemnością bym się do Ciebie zgłosiła:tak:
E. salamandra, pokoik i wyposażenie w super kolorach...tylko czy Ty byś chciała spać przy głośniku, no chyba, ze chcesz wychować rockmana:-p;-)
Mm&sm, no ja mam miękki przewijak, ale nie zakładam pokrowca, bo ma takie bawełniane naszycie... ale wiem, że z ikea są dobre pokrowce na te miękkie, bo reszta to raczej profilowane:tak:

Głośnik jednak pójdzie w odstawkę. Co do rockmana...wystarczy, że jeden w domu próbuje nim być, na moje nieszczęscie :confused2:
Kosmetyki bubchena kupiłam zanim sie zorientowalam, ze sa jakies nowe dla noworodkow i szczerze nie wiem w czym roznica. Ale skoro tyle osob chwali te stara serie to chyba wszystko jedno.
A sama mam problem z przewijakiem.Dostalam od siostry, bo chcialam zaoszczedzic, ale taki od łóżeczka turystycznego.. jestem ciekawa czy bedzie pasowal. dziś go złożę i zobaczymy jak to wyglada

Elvie mam pytanko odnośnie przewijaka. Wcześniej miałam miękki i teraz chciałabym trochę plecy oszczędzać, więc myślę o takim na łóżeczko. Jakoś do sklepu dotrzeć nie mogę, wszystko na allegro zamawiam i mam takie pytanie - czy usztywnienie jest "na zewnątrz" przewijaka, czy tak jakby wewnątrz, pod ceratką. Jeśli pod to z jakiej firmy masz przewijak?
Dopytuje, bo ten miękki sobie myłam pod prysznicem i było ok, obawiam się, że jeśli usztywnienie jest zewnętrzna kontakt z wodą może nie być dobry. Dzięki za odpowiedź.

annaoj kce, ja mam z tej firmy CEBA, przewijak profilowany długi w zakładce "przewijaki". Usztywnienie jest od spodu, ale ceratka jest na całości, dookoła, na usztywnieniu też. Z tym, że on nie jest lekki, bo to usztywnienie to jakaś decha, więc wygodniej go przetrzeć niż pod prysznic wsadzać.

Elvie mam pytanko odnośnie przewijaka. Wcześniej miałam miękki i teraz chciałabym trochę plecy oszczędzać, więc myślę o takim na łóżeczko. Jakoś do sklepu dotrzeć nie mogę, wszystko na allegro zamawiam i mam takie pytanie - czy usztywnienie jest "na zewnątrz" przewijaka, czy tak jakby wewnątrz, pod ceratką. Jeśli pod to z jakiej firmy masz przewijak?
Dopytuje, bo ten miękki sobie myłam pod prysznicem i było ok, obawiam się, że jeśli usztywnienie jest zewnętrzna kontakt z wodą może nie być dobry. Dzięki za odpowiedź.
Ja mam twardy, nakładany na łóżeczko, również firmy CEBA i można go zmywać gąbką, ale spokojnie można również zmywać pod prysznicem, bo on jest jakoś usztywniony w środku a na wierzchu jest cały pokryty ceratą, która jest tak na gorąco maszynowo zgrzana, więc woda do środka nie ma szansy wpłynąć:-)

Mm&sm, no ja mam miękki przewijak, ale nie zakładam pokrowca, bo ma takie bawełniane naszycie... ale wiem, że z ikea są dobre pokrowce na te miękkie, bo reszta to raczej profilowane:tak:

Dzięki wielkie beti To muszę nawiedzić Ikea :-)
Ja kupiłam dokładnie taki przewijak:
4692 BERBER MIEKKI PRZEWIJAK NA KOMODE DINO 50X70 (973498774) - Aukcje internetowe Allegro
Pokrowiec wkoło obszyty jest gumką, nie jest taki profilowany jak ten z CEBA
Szkoda, że wcześniej nie widziałam tych profilowanych pokrowców, no ale trudno się mówi

reklama
Dzięki wielkie beti To muszę nawiedzić Ikea :-)
Ja kupiłam dokładnie taki przewijak:
4692 BERBER MIEKKI PRZEWIJAK NA KOMODE DINO 50X70 (973498774) - Aukcje internetowe Allegro
Pokrowiec wkoło obszyty jest gumką, nie jest taki profilowany jak ten z CEBA
Szkoda, że wcześniej nie widziałam tych profilowanych pokrowców, no ale trudno się mówi

Dziwne, że przy takim Ci się zwija Mm&sm, bo siostra ma taki i nie ma problemu z pokrowcem... ja myślałam, ze masz coś takiego:
MY-SWEET-BABY przewijak miękki na komode bawełna (990615148) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry