reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Roxeen, zostaw te szyszki! Kurcze, może zalegalizują poligamię, co? ;-) To dla Boo
Daj mi buzi
rybko złota
mam na twoim
punkcie kota.

AAAA zdrada:szok:;-)
Widze że troszku namieszałam bom ja nie wiedziałam że Emilka zajta aż przez dwóch kawalerów:szok::rofl2:ma Emilka branie:tak:

Hmm to może my się wycofamy bo widze że troszku w kolejke się wepchneliśmy:zawstydzona/y:ech mamusia ślepa że panna zajęta:zawstydzona/y:

Emilko cofamy słowa!odpowiedź na zamkniętym już padła:tak:
Alanek szczęsliwy i nie opuści Emilki!:-)

EDIT:pASIBRZUCHU o ślepej mamusi to chodziło o mnie hehe;)

Asiowo dziewczynki sa przelodkie, a oto i wspomniany wczesniej prezent Olusia

S8000416.JPG S8000414.JPG

Normalnie kabaret, dziewczyny! :-D

Jola, na yorka to Twoj pies mi nie wyglada. Moze trzeba sie z nim do psychologa wybrac? A Olus jak zawsze slicznie na zdjeciach wychodzi.
Roxeen, spojrzec w oczy Boo i odplynac. :-)
Asiax, slicznie wygladasz. A Mikolaj to juz kawaler!
Morka, Bunia slicznosci. Te oczka! (no i ta marchewka na brwiach... ;-))
Astrid, coz... Sliczny synek, sliczna corka (usta ma jak Angelina Jolie!), sliczna mamusia, a tatus przystojny! Widze, ze chrzciny udane. No i to ubranko. Wspaniale!

Asiax ale masz figurę ho ho ja się kurde przy was nie pok azuję:no::zawstydzona/y:
asiowo fryz twojej córki jest niepokonany, nawet Bunia nie da mu rady:-p
PAtrysia gdzie Alanka wpychasz? Filipek był pierwszy!;-):laugh2:

Yola, czy Ty się dobrze czujesz, na zdjęciu nie widać mojej opony od traktora, muszę się zmobilizować do ćwiczeń, bo A6w zatrzymało się na 5 dniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a dżiny sprzed ciąży dopinają się pod brzuchem.

Asiowo, dziewczynki jak zwykle przecudne.

I wszystkie inne dzieciaczki też piękne, ale czego się można spodziewać przecież to Styczniówiątka:-):-):-)

reklama
Asiax ale z ciebie laska!
Paulinaa normalnie rośnie wam mały model jak się patrzy:D
Jola świetny prezent !

no dobra a teraz płaczcie i wyjcie matrony bo na tym zdjęciu mój piękny Johnny!:D

Ostatnia edycja:
Do góry