reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

aniu Ty nam podawałś linka z loveli,co można było się zarejestrować i otrzymać komplecik z czapeczką i łapkami niedrapkami chyba, czy Ty już coś dostałas? ja wpisałam miesiąc dostarczenia kwiecień ale jeszcze nic :)))

reklama
aniu Ty nam podawałś linka z loveli,co można było się zarejestrować i otrzymać komplecik z czapeczką i łapkami niedrapkami chyba, czy Ty już coś dostałas? ja wpisałam miesiąc dostarczenia kwiecień ale jeszcze nic :)))

ja nic jeszcze nie dostałam...też sobie o tym pomyślałam dzisiaj:tak:

U mn9ie szal zakupowy trwa. Skupilam sie juz na duperelkach. Dzis poduszka - klin, masc na pekajace brodawki, poduszka kolo do siedzenia po porodzie, podklady poporodowe, majty jednorazowe i takie tam...

U mn9ie szal zakupowy trwa. Skupilam sie juz na duperelkach. Dzis poduszka - klin, masc na pekajace brodawki, poduszka kolo do siedzenia po porodzie, podklady poporodowe, majty jednorazowe i takie tam...

no to faktycznie bardzo drobiazgowe zakupy;-) ale dobrze, ze nawet o takich drobiazgach pomyślałaś:tak:

Ja dziś dostałam kolejną partię z allegro, a wczoraj tę pościelkę do wózka o której już kiedyś pisałam - całkiem fajna jest, ale trochę się zdziwiłam, bo myślałam, że za 22 zł to jest poszewka na kołderkę i na podusię, a to normalna pościelka z wypełnieniem, tylko że poszewki nie są zdejmowane i pierze się je razem ze środkiem :)
A z ciekawszych rzeczy (oprócz podkładów poporodowych, majtek jednorazowych, wkładek laktacyjnych, Fridy do noska itp.) przyszły śpiworek:
spiworek_bawelna_4_62.jpg

komplecik:
kpl4_62.jpg

i pajacyk:
spiochy14_68.jpg

:)
A i jeszcze zakochałam się w pościelce do łóżeczka:
Paseo Violet - Pościel dziecięca
Baile Blue - Pościel dziecięca

reklama
Do góry