reklama
ania_pestka
Fanka BB :)
aniu Ty nam podawałś linka z loveli,co można było się zarejestrować i otrzymać komplecik z czapeczką i łapkami niedrapkami chyba, czy Ty już coś dostałas? ja wpisałam miesiąc dostarczenia kwiecień ale jeszcze nic))
ja nic jeszcze nie dostałam...też sobie o tym pomyślałam dzisiaj

_Ewcik_
U mn9ie szal zakupowy trwa. Skupilam sie juz na duperelkach. Dzis poduszka - klin, masc na pekajace brodawki, poduszka kolo do siedzenia po porodzie, podklady poporodowe, majty jednorazowe i takie tam...
no to faktycznie bardzo drobiazgowe zakupy;-) ale dobrze, ze nawet o takich drobiazgach pomyślałaś

kropa501
Ja dziś dostałam kolejną partię z allegro, a wczoraj tę pościelkę do wózka o której już kiedyś pisałam - całkiem fajna jest, ale trochę się zdziwiłam, bo myślałam, że za 22 zł to jest poszewka na kołderkę i na podusię, a to normalna pościelka z wypełnieniem, tylko że poszewki nie są zdejmowane i pierze się je razem ze środkiem 
A z ciekawszych rzeczy (oprócz podkładów poporodowych, majtek jednorazowych, wkładek laktacyjnych, Fridy do noska itp.) przyszły śpiworek:
komplecik:
i pajacyk:

A i jeszcze zakochałam się w pościelce do łóżeczka:
Paseo Violet - Pościel dziecięca
Baile Blue - Pościel dziecięca
A z ciekawszych rzeczy (oprócz podkładów poporodowych, majtek jednorazowych, wkładek laktacyjnych, Fridy do noska itp.) przyszły śpiworek:

komplecik:

i pajacyk:

A i jeszcze zakochałam się w pościelce do łóżeczka:
Paseo Violet - Pościel dziecięca
Baile Blue - Pościel dziecięca
Cynamonka
Nie bylo zle, wydalam 70zl
NAJLEPSZA PODUSZKA POPORODOWA ~ ZEFIR z DZIURKĄ ~ (999627320) - Aukcje internetowe Allegro link do kola
ale obliczylam, ze potrzeba jeszcze jakies 300 na laktator, fride, kosmetyki, pieluszki, patyczki, gaziki itp
NAJLEPSZA PODUSZKA POPORODOWA ~ ZEFIR z DZIURKĄ ~ (999627320) - Aukcje internetowe Allegro link do kola
ale obliczylam, ze potrzeba jeszcze jakies 300 na laktator, fride, kosmetyki, pieluszki, patyczki, gaziki itp
Mam już koszulę do karmienia TARO sp.j. - Producent - PIŻAMY W KTÓRYCH ŚNISZ! Piżamy damskie, Piżamy męskie, Piżamy dziecięce, Tuniki, Koszule nocne - Producent, Piżamy damskie, Piżamy męskie, Piżamy dziecięce, Tuniki, Koszule nocne. 
Kropa świetny ten komplecik dziadkowie się rozczulą. Podasz link??

Kropa świetny ten komplecik dziadkowie się rozczulą. Podasz link??

reklama
atabe
ja nic jeszcze nie dostałam...też sobie o tym pomyślałam dzisiaj![]()
ja tez nic jeszcze nie dostałam:-(
Podziel się: